Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Mersin Tarım Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Mersin Tarım Fuarı

Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı
3 Mart 2022 - 6 Mart 2022
Mersin

Mersin Agrodays 16. Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 3-6 Mart tarihleri arasında CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Mersin Tarım Fuarı

Fuar Detayları

Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 16.yılında yeni teknolojiler, yeni yöntemler ve yeni ürünler ile birlikte tüm tarım sektörünü bir araya getirecek.

03-06 Mart 2022 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek 16. Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, her yıl profesyonel çevrelerden büyük katılım sağlayan Türkiye’nin en önemli tarım fuarlarından biridir.

Tarım üretiminin her yıl %50 oranında arttığı Mersin’de, sektöre yapılan yatırımlar da buna paralel olarak artmakta olup bölgedeki tarım potansiyeline göre fuarda da her geçen yıl firma ve ziyaretçi sayısı artış göstermektedir.

Akdeniz Bölgesi’nin tarım, liman ve ticaret kenti Mersin’in ekonomisine önemli katkılar sağlayacak fuar, 200’den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımıyla toplam 20.000 m2 açık ve kapalı alanda çeşitli ülkelerden gelen sektör profesyonellerini ağırlayacak.

Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, yerli ve yabancı firmaların çiftçi, ithalatçı, bayi firmalar ve diğer kurumsal müşterileri ile buluştuğu, ticari ilişkilerini geliştirdikleri bir ortam yaratıp fuar kapsamında yapılacak seminerler ile de sektöre yön verecek.

Fuar Özellikleri

Ulusal


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Mersin Agrodays Mersin Tarım Fuarı Mersin Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı
Başlangıç:
3 Mart 2022
Bitiş:
6 Mart 2022
Mersin
Mersin, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon