Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Ankara Wedding Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Ankara Wedding Fuarı

12 Aralık 2019 @ 10:00 - 15 Aralık 2019 @ 18:00
Ankara

Ankara Wedding Fuarı 12-15 Aralık’ta Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda.

Ankara Wedding Fuarı

Fuar Detayları

Gelişen şehir yaşamı içerisinde, zaman problemi yaşayan her tüketicinin ilk durağı, hedefindeki ürünü toplu olarak bulabilecekleri yerler. Pek çok çeşidi görebilecekleri, fiyat karşılaştırması yapabilecekleri ve yeni ürünleri keşfedebilecekleri mecralar. Fuarların son yıllardaki ziyaretçi sayısının artma nedenleri işte tam bu ihtiyaçlar.
Düğün ve tüm detay ihtiyaçlarının toplu olarak sunulacağı fuarlar ise tüm çiftlerin yeni gözde ziyaret yerleri. Düğün mekanları, organizasyon firmaları, kuaförler, make-up artistleri, düğün fotoğraf sanatçıları, düğün araçları, düğün sonrası gidilecek balayı için tur firmaları, davetiyeler, catering firmaları, nikah şekerleri ve daha nice düğün sektörü firmaları.. İşte tüm bu hizmetleri tek bir noktadan ve zahmetsizce bulabilecekleri Ankara Wedding & Events fuarımızı ziyarete gelecek çiftlerin sayısının çokluğunu şimdiden bizi heyecanlandırmaktadır.
Ankara Wedding & Events Fuarı, bu yıl Congresium gibi prestij değeri çok yüksek bir mekanda yapılacaktır. Konumunun şehrin tam merkezinde olması, ulaşımın her şekilde ve kolayca yapılması, genç çiftlerin yoğun olduğu üniversitelerin neredeyse tam birleşim noktasında bulunması gibi özellikler Congresium’da bu fuarı yapmamızda temel neden olmuştur.
HYF Fuarcılık A.Ş. deneyimi önderliğinde yapılan fuar, Koz Ajans ve Boom Events firmaları ile gücüne güç eklemiş ve yola bu enerji ile çıkmıştır. Ankara’da son yıllarda bu kadar geniş bir alanda kurulacak bir evlilik fuarı yapılmamıştır. Bu da sektörde kendini göstermek isteyen, kendini doğru hedef kitlesi ile buluşmak isteyen firmalara çok güzel bir şans sunmuştur. Sektöründe lider ve başarılı firmaların yoğun olacağı fuarımız, etkinlik programı ile de 12 – 15 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara sosyal hayatında en etkili dönem olacaktır. Konuşmacılar, defileler, sanatçılar ve sektör duayenlerinin yer alacağı etkinlik programı haberlere konu olacak ve ziyaretçi sayısını katlayacaktır.

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Başlangıç:
12 Aralık 2019 @ 10:00
Bitiş:
15 Aralık 2019 @ 18:00
Ankara
Ankara, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon