Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar HIMSS + Eurasia
  • Bu fuar geçti.
:

HIMSS + Eurasia

HIMSS Avrasya Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı
17 Kasım 2021 - 19 Kasım 2021
Antalya

HIMSS + Eurasia – HIMSS Avrasya Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

HIMSS + Eurasia

Fuar Detayları

Türkiye ve bölge coğrafyadaki ülkeleri hedefleyen HIMSS + Eurasia, uluslararası konuşmacılar, paneller ve eğitim toplantıları ve B2B görüşmeleri ile sağlık bilişim sektörünün tüm taraflarını buluşturuyor. Sürekli değişen ve gelişen sağlık bilişimi alanında, yeni uygulama ve gelişmeleri keşfetmek için tüm sağlık profesyonelleri ve sağlık yöneticilerini 2021 yılı HIMSS + Eurasia etkinliğine davet ediyoruz.

1961 yılında kurulan HIMSS, bünyesinde yer alan 600 şirket ve 450 dernek/vakıf ile birlikte dünya çapında sağlık alanında 70.000’den fazla kişiyi kapsamaktadır. Merkezi Şikago’da olan ve Amerika, Avrupa ve Asya’da yapılanması bulunan HIMSS’in kuruluş amacı, bilgi teknolojilerinin, sağlık hizmetleri sunumunda ve geliştirilmesinde en uygun düzeyde kullanımını sağlamaktır.

Bilgi ve teknoloji yolu ile “daha iyi sağlık” konusuna odaklanan HIMSS, bilgi ve teknoloji kullanılarak verilen küresel ve nedene dayalı sağlık hizmetlerinin sonuçlarını performansı artırmak üzere optimize etmektedir. 50. yılını 2011’de kutlayan HIMSS, Georgia Teknoloji Enstitüsü’nde kurulmuştur.

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


HIMSS HIMSS + Avrasya HIMSS + Eurasia HIMSS Avrasya Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı
Başlangıç:
17 Kasım 2021
Bitiş:
19 Kasım 2021
Antalya
Muratpaşa, Hükümet Konağı, 07280 Muratpaşa
Antalya, 07280 Türkiye
(0242) 243 97 91

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon