Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar MAKTEK Avrasya Fuarı
:

MAKTEK Avrasya Fuarı

Takım Tezgahları, Metal-Sac İşleme Makineleri, Tutucular-Kesici Takımlar, Kalite-Kontrol Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı
30 Eylül Pazartesi @ 09:00 - 5 Ekim Cumartesi @ 20:00
Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi

MAKTEK Avrasya – Takım Tezgahları, Metal-Sac İşleme Makineleri, Tutucular-Kesici Takımlar, Kalite-Kontrol Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı sektörün ilgilileriyle buluşuyor.

MAKTEK Avrasya Fuarı

Fuar Detayları

İmalat sanayisinin ve takım tezgâhları sektörünün merakla beklediği MAKTEK AVRASYA 2024 8. Uluslararası Takım Tezgahları, Metal – Sac İşleme Makineleri, Tutucular – Kesici Takımlar, Kalite  Kontrol – Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından 30 Eylül – 5 Ekim 2024 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Maktek Avrasya Fuarı, talaşlı imalat, metal işleme ve otomasyon sektöründe önde gelen ve bu sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler için önemli bir fuardır. Fuar, katılımcılara ve ziyaretçilere son teknoloji ürünleri, yenilikleri, sektör trendlerini ve iş birliği fırsatlarını keşfetme imkanı sunacak.

Sektörün Avrasya Coğrafyasındaki En Büyük Buluşmasına Davetlisiniz!

Fuar Konusu

Takım Tezgahları, Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, Kalite Kontrol, Test ve Ölçüm Cihazları, Metal İşleme, Yağ ve Sıvılar, Yazılım ve Otomasyon


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




MAKTEK Avrasya Fuarı MAKTEK Fuarı
Başlangıç:
30 Eylül Pazartesi @ 09:00
Bitiş:
5 Ekim Cumartesi @ 20:00
Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi
Cumhuriyet Mah Eski Cumhuriyet, Hadımköy Yolu Cd No:9 D:1, 34500 Büyükçekmece
İstanbul, Büyükçekmece 34500 Türkiye
(0212) 867 11 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon