Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Teke Yöresi Canlı Hayvan Hayvancılık Tarım Makineleri ve Yem Fuarı
:

Teke Yöresi Canlı Hayvan Hayvancılık Tarım Makineleri ve Yem Fuarı

2 Mayıs Perşembe @ 09:00 - 5 Mayıs Pazar @ 19:00
Burdur

Teke Yöresi 9. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Makineleri, Teknolojileri ve Yem Fuarı 2-5 Mayıs tarihleri arasında Burdur Kapalı Çok Amaçlı Alan’da yapılacak.

Teke Yöresi Canlı Hayvan Hayvancılık Tarım Makineleri ve Yem Fuarı

Fuar Detayları

Teke Yöresine damgasını vuran Teke Yöresi 6. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin ülkemizdeki en önemli merkezlerinden biri olan Burdur’da düzenlenecektir.

Ülkemizde büyükbaş ve küçükbaş süt hayvancılığının önemli merkezlerinden olan Burdur’un verimli tarım arazilerine sahip bir bölgede yer alması ve coğrafi konumu nedeni ile özellikle Teke Yöresi’nin merkezi konumundadır. Bu yönleri ile hayvansal ve bitkisel ürünlerin üretim ve işlenmesinde ihtiyaç duyulan  yeni teknolojilerin tanıtıldığı bölgenin en önemli fuarı olan  Teke Yöresi 6. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda sizleri yerinizi almak için davet ediyoruz.

Fuar Özellikleri

Her Yıl Ulusal


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Burdur Fuarı Teke Tarım Makineleri Fuarı Teke Yöresi Canlı Hayvan Fuarı Teke Yöresi Canlı Hayvan Hayvancılık Tarım Makineleri ve Yem Fuarı Teke Yöresi Hayvancılık Fuarı Teke Yöresi Yem Fuarı
Başlangıç:
2 Mayıs Perşembe @ 09:00
Bitiş:
5 Mayıs Pazar @ 19:00
Burdur
Burdur, 15100 Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon