Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Agritech
  • Bu fuar geçti.
:

Agritech

Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarı
15 Mart 2023 @ 10:00 - 18 Mart 2023 @ 19:00
Muğla

Agritech 11. Fethiye Tarım, Seracılık, Hayvancılık, Gıda ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarı 15-18 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Agritech

Fuar Detayları

ilk kez 2010 yılında Marmaris Fuarcılık tarafından düzenlenmiştir. Fethiye; Güney Egenin Seracılıkta Büyüyen gözde üretim merkezidir.Domates ambarı olarak nitelendirilen bölge de üretilen ürünler 34 ülkeye ihracat ediliyor.Ülkemizin tarımsal üretime katkısı açısından bakıldığın da ilçeler arasında Fethiye, 4.sırada yer almaktadır.

Sektöre hizmet eden Ulusal ve Uluslararası firmaları ile dikkat çekiyor. Fuar da Sera, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Fidancılık, Peyzaj ve Organik tarım, makine, mekanizasyonla ilgili çok geniş bir ürün gamını görmeniz mümkün.

2010 yılından bu yana her yıl Nisan Ay’ın da düzenlenen AGRİTECH FETHİYE, bölgenin ihtisas içerikli en büyük Tarım, Hayvancılık ve Seracılık Fuarıdır.

Fuar Konusu

Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Gıda ve Tarım Makineleri

Tarım, Tarım Makineleri ve Teknolojileri, Seracılık, Tohum, Fidancılık, Sulama Sistemleri, Gübre, Organik Tarım, Gıda, Su Ürünleri, Tavukçuluk, Hayvancılık, Yem Sanayi, Süt Endüstrisi


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Agritech Agritech Expo Agritech Fuarı Fethiye Fuarı Fethiye Gıda Fuarı Fethiye Hayvancılık Fuarı Fethiye Seracılık Fuarı Fethiye Tarım Fuarı Fethiye Tarım Makineleri Fuarı
Başlangıç:
15 Mart 2023 @ 10:00
Bitiş:
18 Mart 2023 @ 19:00
Muğla
Emirbeyazıt, Recai Güreli Cd. No:10, 48000 Muğla Merkez
Muğla, Muğla 48000 Türkiye
(0252) 214 12 34

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon