Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar BODEX
  • Bu fuar geçti.
:

BODEX

Bodrum Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı
13 Nisan 2022 @ 09:00 - 16 Nisan 2022 @ 20:00
Muğla

BODEX 6. Bodrum Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

BODEX

Fuar Detayları

BODEX FUARI BODRUM Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda İhtisas Fuarı ilk kez kapılarını 2016 yılında açtı. Bölge de sezon öncesi büyük bir eksikliği gideren BODEX FUARI, sektöre hizmet veren Ulusal ve Uluslararası sayısız markayı bir araya getirmeyi başardı.

BODEX FUARI bölge de çalışma arzusundaki firmalar için her yıl Mart ay’ının ikinci haftası Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Salonunda düzenleniyor.

BODEX FUARI 2016 yılında ziyaretçisi ile buluşmuş ve BODRUM un tek ihtisas Fuarı olması ayrıcalığı ile adından sıkça söz ettirmiştir.

Turizm ve tedarik konusundaki BODEX FUARI gerek firmalar gerekse tüm işletmeler için beklenen ve kazandıran bir FUARDIR.

Fuar Konusu

Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda Mobilya, Güvenlik Sistemleri, Elektrik, Elektronik, Mutfak, Banyo, Çevre Düzenleme Ekipmanları, Jeneratör, Kesintisiz Güç Kaynağı, Çay ve Kahve Makineleri, Tekstil, Yer Döşeme


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


BODEX Bodrum Fuarı Bodrum Turistik İşletmeler Donanımı Tekstil Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı Bodrum Turizm Fuarı
Başlangıç:
13 Nisan 2022 @ 09:00
Bitiş:
16 Nisan 2022 @ 20:00
Muğla
Emirbeyazıt, Recai Güreli Cd. No:10, 48000 Muğla Merkez
Muğla, Muğla 48000 Türkiye
(0252) 214 12 34

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon