Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Beauty İstanbul
  • Bu fuar geçti.
:

Beauty İstanbul

Kozmetik, Güzellik, Kuaför, Private Label, Ambalaj ve Hammadde Fuarı
27 Eylül 2023 @ 09:00 - 29 Eylül 2023 @ 20:00
İstanbul

Beauty İstanbul – 4. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför, Ev Bakım Ürünleri, Private Label, Ambalaj ve Ham Madde Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

Beauty İstanbul

Fuar Detayları

BEAUTYISTANBUL kişisel bakım ürünleri, parfümeri ve deodorant, renkli kozmetik ürünleri, dermo kozmetik ürünleri, saç bakım ürünleri, tırnak bakım ürünleri ve tırnak sanatları ürünleri, temizlik – hijyen ürünleri, helal kozmetik ürünleri, özel etiket ve fason üretim, profesyonel güzellik salonu ürünleri, spa ve sağlık ürünleri sunmaktadır. Fuarın amacı, geniş ürün yelpazeleri için en uygun muhataplarla buluşmak isteyen 400’ün üzerinde fuar katılımcısı firmaya ev sahipliği yapmaktır.

Beauty Istanbul, dünya çapında kozmetik sektöründeki en son gelişmeleri sergiliyor: 8000’in üzerinde beklenen profesyonel ziyaretçiye yönelik trendler, yenilikler, akıllı üretim, ham maddeler, formülasyonlar ve ambalaj tasarımları. Fuar, kıtalar arasındaki merkezi konumuyla Kafkasya ve Orta Asya, Balkanlar, Sahra Altı Afrika, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Balkanlar ve Körfez ülkelerinden hem katılımcı hem de ziyaretçiler için mevcut olan olanakları artırıyor. Ayrıca, dünyanın çeşitli bölgelerinden 1000 hosted buyer, yeni ve sağlam iş ortaklıkları kurmak amacıyla sayısız fırsat sunmak için BEAUTYISTANBUL’a katılacak.

Fuar Konusu

Kozmetik, Güzellik, Kuaför, Temizlik, Ambalaj, Hammadde, Renkli Kozmetik, Parfüm, Kişisel Bakım, Ecza, Dermokozmetik, SPA, Kuaför/Güzellik Salonu, Temizlik, Ambalaj, Hammadde, Makine, Privatelabel

 


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Beauty İstanbul BEAUTYISTANBUL Güzellik ve Bakım Fuarı
Başlangıç:
27 Eylül 2023 @ 09:00
Bitiş:
29 Eylül 2023 @ 20:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon