Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Promosyon Show İstanbul Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Promosyon Show İstanbul Fuarı

Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı
27 Eylül 2023 @ 10:00 - 30 Eylül 2023 @ 20:00
İstanbul

Promosyon Show İstanbul – 35. Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı, 27-30 Eylül’de sektörün ilgilileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Promosyon Show İstanbul Fuarı

Fuar Detayları

27-30 Eylül 2023 tarihleri arasında İFM fuar alanında gerçekleşecek olan PROMOSYON SHOW  35.Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı sektör temsilcilerini 1.hall  11.451 m2 lik bir alanda buluşturacaktır.

PROMOSYON SHOW FUARI, Kurumsal Hediye, Promosyon Ürünleri ve reklam endüstrinde Türkiye’deki en büyük ticaret fuarlarıdır. 34 yıldan beri düzenlenen fuar, her yıl daha fazla katılımcı ve ziyaretçiyi bir platforma taşımaktadır.

Türkiye’ nin son yıllarda promosyon sektöründe hızlı bir büyüme kaydetmiştir. En uygun maliyetleri yüksek kalite ile birleştiren promosyon ürünleri sektörü, tasarımları ve lojistik koşulları ile avantajlı konumunu korumaktadır. Bu farklılıktan dolayı ülkeler Türkiye’yi tercih etmektedir. Türkiye’ de promosyon sektörü reklam, kağıt ve kağıt ürünleri, matbaacılık, basım ve yayım, tekstil, plastik mamulleri, metal ve makine sanayi, seramik ve cam gibi bir çok sektörle bağlantılıdır. Türkiye’nin güçlü olduğu bu sektördeki gelişmelere paralel olarak promosyon malzemeleri sektörü de bu gelişmelerden olumlu yönde etkilenmektedir.

Türkiye, başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere 100’den fazla ülkeye promosyon ürünleri ihraç etmektedir.2016-2020 yılları arasında ihracat oranları %65 artarken, aynı dönemde ithalat artışı %15 seviyesinde kalmıştır. Yetkililer, promosyon ve hediyelik eşya ihracatının 2026 yılı sonunda 3 milyar dolara ulaşmasını beklemektedir. Öte yandan, yan sanayiler de dahil olmak üzere sektörde çalışan sayısı 300 bin kişiye ulaşmaktadır. Yerli üretim yatırımlarındaki artış, promosyon sektörünün gelecekte de Türkiye için dev ve sürdürülebilir bir ihracat potansiyeline sahip olacağını göstermektedir.

Fuarı ziyaret etmek için Online Davetiyeni Hemen Al.

Fuar Konusu

Promosyon ve Tanıtım Ürünleri, Kurumsal Pazarlama, Reklam, Matbaa ve Baskı Teknolojileri

Promosyon Amaçlı Ajanda, Kalem, Masaüstü Setler, Takvim, Powerbank, Usb Bellek, Anahtarlık Kurumsal Görsel Uygulamaları ve Baskı Teknolojileri


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Kurumsal Hediye Fuarı Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı Fuarı Promosyon Fuarı Promosyon Show Promosyon Show İstanbul Fuarı Promosyon Ürünleri Fuarı
Başlangıç:
27 Eylül 2023 @ 10:00
Bitiş:
30 Eylül 2023 @ 20:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Organizatör

Sky Fuarcılık

Günümüzde tüm fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin en çok ilgilendiği soruyu SKY, baştan cevaplayacak bir anlayışla fuarlarını kurguluyor. Katılımcıyı her aşamada bilgilendiren ve fuarı ziyaret edecek profili, önceden belirlenmiş bir içerikle katılımcının kaygılarını gideren, katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini ilke edinen fuarlarla yeni ufuklara yelken açıyor.Fuarcılık ve sektörel dergiler alanında deneyimli kadrolarıyla yeni olmanın avantajını kullanan SKY Fuarcılık, uluslararası işbirlikleri ve ihracatı geliştirme noktasında yerli ve yabancı yatırımcıları, servis sağlayıcıları ve tedarikçileri bir araya getirecek fuar organizasyonları düzenleyerek, ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

+90 212 661 11 55
m.icer@skyfuar.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon