Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Flora Expo
  • Bu fuar geçti.
:

Flora Expo

Flora Expo Antalya Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı
25 Ekim 2023 @ 10:00 - 28 Ekim 2023 @ 19:00
Antalya

FloraExpo – 3. Uluslararası Süs Bitkileri Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı 25-28 Ekim tarihlerinde ANFAŞ Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Flora Expo

Fuar Detayları

HYF Fuarcılık organizasyonuyla Flora EXPO Antalya, Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri Fuarı, Anfaş Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

İlk defa üretimde dijital dönüşümün yoğun bir şekilde işleneceği, dijital dönüşüm uygulama ve çözüm üreten firmaların katılımı ve bu konuda yapılacak etkinliklerle zenginleşecek fuar, aynı zamanda; Antalya’nın iklim yapısı, konaklama ve tatil imkanlarının yanı sıra özellikle hedeflenen ülkeler arasında Ürdün, Irak, Cezayir, İsrail, Kuveyt, Lübnan, Azerbaycan, Rusya, Kuzey Irak, Fas, Suudi Arabistan gibi ülkelerden direk uçak seferlerinin olması Antalya’nın cazibesini arttırmaktadır.

Flora Expo Antalya, Tropik dış mekân süs bitkileri, İç mekân süs bitkileri, Kesme Çiçekler, Peyzaj Uygulama Materyalleri, Üretim Teknolojileri ve Sera Sistemleri gibi birçok ürün grubunu bir araya getirerek yenilikçi ürünleri ve gelişmeleri takip edebilme imkanının yanı sıra, peyzaj sektörünün yarattığı ticari hacmi büyüterek yoluna devam edecektir. Flora Expo Antalya Fuarı’nda siz değerli sektör temsilcilerini görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Fuar Konusu

Süs Bitkileri, Peyzaj, Bahçecilik ve Üretim Teknolojileri
İç Mekan Süs Bitkileri,Dış Mekan Süs Bitkileri,Tropikal Bitkiler,Peyzaj Uygulama ve Üretim Materyalleri

 


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Çiçek Fuarı FloraExpo
Başlangıç:
25 Ekim 2023 @ 10:00
Bitiş:
28 Ekim 2023 @ 19:00
Antalya
Muratpaşa, Hükümet Konağı, 07280 Muratpaşa
Antalya, 07280 Türkiye
(0242) 243 97 91

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon