Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar FM Expo İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

FM Expo İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı

3 Kasım 2020 @ 09:30 - 5 Kasım 2020 @ 19:00
İstanbul

FM Expo 2020 / 3. İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı, Demos Endüstri Fuarcılık organizasyonuyla sektörün öncülerini ağırlıyor.

FM Expo İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı

Fuar Detayları

Demos Fuarcılık olarak 03 – 05 Kasım 2020 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde “3. FM EXPO İSTANBUL” adı altında “2020 FM Expo İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı & 2020 TRFMC Türkiye Tesis Yönetim Konferansı“ gerçekleştirilecektir. Sürekli büyüyen ve gelişen sektör şimdiden Ülkemizin en fazla istihdam sağlayan sektörlerindendir.

Türkiye’nin önde gelen Tesis Yönetim (Facility Management) firmalarının kurmuş olduğu; Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) öncülüğünde gerçekleşecek fuar sektörün tüm oyuncularını bir araya getirecek, sizlere yeni müşteriler ve iş ilişkileri kazandıracaktır.

Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) tarafından 03 – 05 Kasım 2020 Tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde ayrıca “TRFMA TÜRKİYE TESİS YÖNETİM KONFERANSI” da düzenlenecektir. Yapılacak konferanslar ile sektörün sorunlarının yanı sıra Tesis yönetiminde gelişen yöntemler ve yeni teknolojiler tartışılacaktır.

Türkiye Tesis Yönetim Sektörünün en büyük kurumsal, ulusal ve uluslararası firmaları 2019 yılı sonunda bir araya gelerek, sektöre büyük bir ivme ve güç kazandıracak olan, Tesis Yönetim Derneğini (TRFMA) kurdular.”2020 FM Expo İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı & 2020 TRFMC Türkiye Tesis Yönetim Konferansı“ , Demos Fuarcılık ve Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) tarafından beraber düzenlenmektedir.

Fuar Sektörü

Yönetim Fuarları

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


FM Expo FM Expo İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı İstanbul Bina ve Tesis Yönetim Fuarı
Başlangıç:
3 Kasım 2020 @ 09:30
Bitiş:
5 Kasım 2020 @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Organizatör

Demos Fuarcılık

Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen tüm fuarların listesi…

Demos Fuarcılık, 1993 yılından bu güne Türk Fuar Sektöründe birçok yeniliğe imza atmış bir Fuar Organizasyon Firmasıdır…
Misyon: Rekabetçi ve Sürdürülebilir büyüme potansiyeli olan yönetici kadrosunun profesyonelliği, çalışan ekibin disiplinli ve programlı çalışma planı ile organizasyonda ki başarı çıtasını devamlı olarak yükseltmektedir.
Ayrıca farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamayı hedefleyen, dünyada ve Türkiye`de “İLK” lere imza atan Demos Fuarcılık; Ar-Ge çalışmalarına verdiği önemi, saha çalışmalarındaki tecrübeli adımları, firma bünyesindeki beyin fırtınalarını, katılımcı firmaları ile paylaşması neticesinde, Türk Fuar Sektöründe, markalaşma sürecindeki ciddi mesafeler kat etmiş durumdadır.

+90 212 288 02 06
info@demosfuar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon