Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar İstanbul Jewelry Show
:

İstanbul Jewelry Show

İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı
2 Ekim Çarşamba @ 09:00 - 5 Ekim Cumartesi @ 20:00
İstanbul Fuar Merkezi

İstanbul Jewelry Show Ekim 2024 – 56. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı, 2-5 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek.

İstanbul Jewelry Show

Fuar Detayları

Istanbul Jewelry Show – İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı, 1986 yılından beri mücevher sektörünün önemli firma, marka ve alıcılarını bir araya getiren dünyanın en büyük 5 mücevher fuarından biridir. Sektör profesyonelleri tüm ürünleri tek bir çatı altında inceleyebilir ve yeni sezonun trend olan ürünlerini / hizmetlerini fuarda sipariş edebilir ve kendi müşterilerine sunabilir.

1986’dan beri kesintisiz düzenlenen bölgenin en büyük fuarı olan Istanbul Jewelry Show, Doğu Avrupa’dan Yakın Doğu’ya, Rusya’dan Kuzey Afrika’ya, BDT Ülkelerinden Orta Doğu’ya kadar tüm takı profesyonelleri için eşsiz bilgi paylaşımı ve iş fırsatları sunuyor.
Istanbul Jewelry Show, uluslararası mücevher topluluğu ve profesyonelleri için kapsamlı bir pazar yeri olarak kullanılıyor. Katma değerli fuar hizmetleri eşliğinde giderek artan sayıda katılımcı ve ziyaretçisiyle fuar, dünyanın en hızlı gelişen bölgelerinden birinde eşsiz bir iş ortamı yaratmıştır.

Fuar Konusu

Takılar, Taşlar, Saatler Hediyelik Eşyalar, İlgili Yan Sanayi, Her Türlü Metalden Mamül Takılar, Sentetik Taşlar, İnciler, Saatler, Değerli Hediyelik Eşyalar, İlgili Makine, Ekipman, Dekorasyon, Yazılım, Aksesuar

Fuar Özellikleri

Uluslararası


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Altın İstanbul Jewelry Show Saat Fuarı Takı Fuarı Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzemeleri Fuarı
Başlangıç:
2 Ekim Çarşamba @ 09:00
Bitiş:
5 Ekim Cumartesi @ 20:00
İstanbul Fuar Merkezi
Yeşilköy Istanbul, Fuar Merkezi, 34149 Bakırköy/İstanbul
İstanbul, İstanbul 34149 Türkiye
(0212) 468 52 00

Organizatör

UBM İstanbul Fuarcılık

Informa Markets Türkiye (UBM İstanbul Fuarcılık ve Gösteri Hizmetleri A.Ş.),  uluslararası etkinlikler, dijital hizmetler ve akademik bilgi grubu olan ve alanında öncü Informa PLC şirketinin bir parçasıdır. Şirketimiz, alıcıları ve satıcıları birbirine bağlar ve birbirinden farklı birçok sektörde iş ve ticaret akışını destekler. Şirketimiz, kuyumculuk, tarım, denizcilik endüstrisi, çocuk bebek doğum endüstrisi ve diğer sektörler dahil olmak üzere ekonominin neredeyse tüm stratejik alanlarına hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon