Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Adana İnşaat Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Adana İnşaat Fuarı

Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı
29 Şubat Perşembe @ 10:00 - 3 Mart Pazar @ 19:00
Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi

Adana İnşaat 2024 – 14. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı, 29 Şubat – 3 Mart 2024 tarihlerinde Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektörün ilgilileri ile buluşyuro

Adana İnşaat Fuarı

Fuar Detayları

Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat, IHS (ısıtma, soğutma, havalandırma, klima) ve güneş enerji sistemleri, 29 Şubat – 3 Mart 2024 tarihleri arasında Adana’da büyük bir Fuar ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra bu iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.

Bu özel etkinlik, TÜYAP Adana ve DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu) işbirliği ile gerçekleştirilecek. Aynı zamanda, IHS ve Güneş Enerji Sistemleri bölümleri de fuar kapsamında yer alacak. Bu sayede, sektörün dikkat çeken alt dalları da ziyaretçilere sunulacak.


Adana İnşaat Fuarı inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri bölümüyle İnşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek, yeni iş bağlantıları kurulması ve iş fırsatlarının hayata geçmesi için uygun bir ortam sağlamayı amaçlamaktadır.

Türkiye’de inşaat sektörü, ekonominin en önemli sektörlerinden biridir. 2023 yılında inşaat sektörünün gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) içindeki payı %4,7 olmuştur. İnşaat sektörü, kendisine bağlı yaklaşık 250 alt sektörün ürettiği mal ve hizmeti talep eden bir konumdadır. Bu nedenle, inşaat sektörünün büyümesi, bu alt sektörlerin de büyümesine ve istihdam yaratmasına neden olmaktadır. 2023 yılında inşaat sektöründe doğrudan istihdam 1,8 milyon kişiye ulaşmıştır. Bu istihdam, inşaat sektörünün ülke ekonomisine sağladığı en önemli katkılardan biridir.İnşaat sektörü Türkiye ekonomisi için lokomotif bir sektör konumundadır. İnşaat sektörünün büyümesi, Türkiye ekonomisinin büyümesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.

Fuar Konusu

Yapı Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Adana İnşaat Fuarı
Başlangıç:
29 Şubat Perşembe @ 10:00
Bitiş:
3 Mart Pazar @ 19:00
Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi
Kurttepe, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı No:242, 01170 Çukurova
Adana, Çukurova 01170 Türkiye
(0322) 256 90 90

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon