Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Vendist Türkiye
  • Bu fuar geçti.
:

Vendist Türkiye

11 Ocak Perşembe @ 10:00 - 13 Ocak Cumartesi @ 20:00
İstanbul

Vendist 2024 Türkiye – 4. Otomat Teknolojileri ve Self Servis Sistemler Fuarı,  11-13 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Vendist Türkiye

Fuar Detayları

Metropollerde geniş ürün seçenekleri ile yer alan otomatların sayısı ve çeşitliliği gün geçtikçe artış gösteriyor. Bir birinden farklı özellik ve tasarımlara sahip olan otomatlar kullanım oranının artması ve ürün çeşitliliği ile yatırımcılar için yeni ve faydalı bir yatırım alanı oluşturuyor.

Ülkemizde yaşanan hızlı metropolleşme ile hayatımızda yer alan metro istasyonları, eğlence alanları, üniversiteler, hastaneler, ve iş  yerlerinde karşımıza çıkan yiyecek ve içecek otomatları Türkiye’de pazara yönelik yeni iş fırsatları ve yeni bir pazar yarattı.

Dünyada her alanda hizmet gören bu akıllı makinelerin sayısı Türkiye’de son dönemde artmasına karşın, pazarda ciddi bir açık ve pazar payı var.

Yaşanan bu gelişmeler ile birlikte ülkemizde bu alanda yapılan yeniliklerin sektöre tanıtılması sektörünün bir biri ile iş yapan tüm paydaşlarının bir araya gelmesi ve yeni ticari iş birliklerine zemin hazırlama misyonu ile gerçekleşecek ATRAX Vendex Turkey sektörün ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırlanıyor.

VENDIST, ATRAX Fuarı kapsamında 11-13 Ocak 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar merkezinde otomatik satış makinelerinin üreticileri, ithalatçıları, ihracatçıları ve distribütörleri için mükemmel bir vitrin olarak yeni fırsatlar elde etmek isteyen profesyonel ilgilileri ağırlıyor.

Siz de sektörün tek ve en kapsamlı ATRAX VENDIST’de yer alarak, otomat makinaları, self servis sistemler ve sarf malzemeleri alanında ürün, hizmet, tasarım ve uygulamalarınızı ilgili ve profesyonel ulaştırabilir, ticari iş birliklerine imza atabilirsiniz.

Uluslararası ATRAX Fuarı kapsamında yapılacak olan VENDIST, ülkemizde bu kapsamda yapılan ilk uluslararası organizasyon olarak sektörün yurtdışı pazarına tanıtımında katkı sağlıyor.


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Vendex Türkiye Vendist Türkiye
Başlangıç:
11 Ocak Perşembe @ 10:00
Bitiş:
13 Ocak Cumartesi @ 20:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon