Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar SANTEK Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

SANTEK Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı

Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı
8 Aralık 2021 - 10 Aralık 2021
Kocaeli

SANTEK 2021 7. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı 8-10 Aralık 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

SANTEK Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı

Fuar Detayları

SANTEK DİJİTAL SANAYİ VE TEKNOLOJİ SANAL FUARI

Kocaeli güçlü sanayi yapısı, yarattığı katma değer, Ar-Ge merkezleri, lojistik üstünlükleri, bilgiye ve insan kaynağına erişim olanaklarıyla Türkiye’nin önde gelen sanayi merkezi.

Kocaeli Sanayi Odası ilimizi bu üstünlükleriyle uluslararası etkinliklerin de yer aldığı bir fuar merkezine dönüştürme yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu amaçla oda olarak ilk kez 2013 yılında düzenlediğimiz SANTEK Sanayi ve Teknoloji Fuarı kısa sürede sanayi sektörünün, teknoloji odaklı firma ve kurumların buluşma noktası, iç ve dış pazarlara erişimin etkili bir yolu oldu.

Bu yıl yedincisini düzenleyeceğimiz SANTEK Fuarını online platformda, daha güçlü erişim ve etkileşim olanaklarıyla sürdürüyoruz.

SANTEK Dijital Fuarı, Ticaret Bakanlığı onaylı e-ihracat platformu globalpiyasa.com veri tabanı teknik alt yapısı, iletişim, ürün filtreleme, yedi dile otomatik çeviri ve sipariş yönetimi olanaklarıyla Kocaeli Sanayi Odası yönetiminde düzenleniyor.

SANTEK Dijital “Otomotiv ve otomotiv yan sanayi, elektrik, elektronik ve robotik, otomasyon, kaynak teknolojileri, üretim makineleri, metal işleme ve sac işleme makineleri, demir çelik sanayii, inşaat ve yapı sanayi” gibi konuları içinde barındırıyor.

SANTEK Dijital fuarı il eş zamanlı olarak “Savunma Sanayi Yerlileştirme Projemiz” kapsamında, 2014 yılından beri Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve ASELSAN ile başlattığımız ikili iş görüşmeleri etkinliğimizi artık Savunma Sanayi Başkanlığı, Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Tersaneler Genel Müdürlüğü ve tüm vakıf şirketlerini katılımı ile sürdürüyoruz. Bu yıl da Savunma Sanayi ikili iş görüşmeleri etkinliğimize dijital fuar ile aynı tarihte fiziksel ortamda devam ediyoruz.

Yine SANTEK Dijital Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz Match4Industry Etkinliğimizi fiziksel ortamda ve online platformda sürdürüyoruz.

Sanayi ve Teknolojideki tüm yeniliklerin yer aldığı SANTEK Dijital Fuarımızda, firmalarımıza Ticaret Bakanlığı Onaylı E-İhracat Platformu globalpiyasa.com PLATİN PLUS üyelik paketini özel bir indirimle iki yıl süreyle sunuyor, firmalarımızın iç ve dış pazarlara erişimini dijital eşleştirme, mesaj ve sipariş alt yapısı ve firmalara özel yönetim panelleriyle bu iki yıl boyunca sürdürüyoruz.

Kocaeli’nin yanı sıra tüm Türkiye’den katılımın sağlanacağı SANTEK Dijital ülkemizin ticari hayatına yeni bir vizyonla canlılık getirirken, dijitalleşme sürecimizde, güçlü bir endüstriyel veri tabanı, kategorik ve anlamsal arama olanaklarıyla farklı bir dijital fuar deneyimi kazanmamızı sağlıyor.

SANTEK Dijitalde bulunmak, dijital fuar kataloğumuzda yer almak, dijital salon ve stantlarda markanızı tanıtmak, endüstriyel veri tabanımızda ön planda olmak, yeni iç ve dış pazarlara erişmek, SANTEK Dijitalde olmanın prestijini, güçlü pazarlama etkisini ve reklam ayrıcalıklarını yaşamak için sizleri aramıza bekliyoruz.

Dünya pazarlarına Dijital yolculuğumuzda birlikte olalım…


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK SANTEK Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK Fuarı
Başlangıç:
8 Aralık 2021
Bitiş:
10 Aralık 2021
Kocaeli
Körfez, Orduevi Sokak, İstanbul İzmit Yolu No:129, 41040 Merkez
Kocaeli, 41040 Türkiye
(0262) 300 50 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon