Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Teknoloji ve Verimlilik Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Teknoloji ve Verimlilik Fuarı

8 Şubat Perşembe @ 10:00 - 10 Şubat Cumartesi @ 19:00
Ankara

6. Teknoloji ve Verimlilik Fuarı ATO Kongre Sergi Sarayı’ında gerçekleşecek.

Teknoloji ve Verimlilik Fuarı

Fuar Detayları

Ankara Bilim Üniversitesi, Verimlilik ve Teknoloji Fuarı ile ülkemizde verimliliğin artırılmasına katkı sağlayan ileri düzeydeki teknolojik ürünlerin sergilenmesini, çalışmaların geniş kitlelere yayılmasını, teknolojik gelişmelerin tüm alanlarda verimli bir şekilde kullanılmasını amaç edindi. Bu fuar ile yerli ve yabancı şirketlerin, kuruluşların yakın ilişkiler kurması, projelerin hayata geçirilmesini, ürün yelpazelerinin genişletilmesi, iş birliğinin oluşturulması da fuarın diğer amaçları arasında yer almaktadır.

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, öncelikli olarak savunma sanayi olmak üzere bilişim, sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, sağlık ve ulaşım sektörlerinde geleceğe ışık tutacak akıllı çözüm teknolojilerini kapsamaktadır.

Fuar Konusu

Verimlilik, Teknoloji, Bilişim, Telekomikasyon, Akıllı Çözümler, Akıllı Çözüm Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri, Teknolojik Ürünler, Tarım Teknolojileri, Akıllı Cihazlar, Yapay Zekalar, Robotlar

 


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Teknoloji Fuarı Teknoloji ve Verimlilik Fuarı Verimlilik Fuarı
Başlangıç:
8 Şubat Perşembe @ 10:00
Bitiş:
10 Şubat Cumartesi @ 19:00
Ankara
Ankara, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon