Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar ENTECH
  • Bu fuar geçti.
:

ENTECH

Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı
2 Eylül 2021 - 4 Eylül 2021
İstanbul

ENTECH: Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı 2-4 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de başlıyor.

ENTECH

Fuar Detayları

Türk fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding, çevre teknolojileri ve sıfır atık alanında, Avrasya’nın en büyük fuarı ENTECH’i ikinci kez hayata geçirmeye hazırlanıyor. En çevreci fuar merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde, 2-4 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, Sıfır Atık Forumu ile eş zamanlı organize edilecek. Sıfır Atık Forumu, özellikle son yıllarda birçok ülkenin gündeminde olan sıfır atık alanında farkındalık yaratacak.

Katı atık, su ve atık su teknolojileri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, kentsel çevre temizlik araçları, yenilenebilir ve solar enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların ürün sergileyeceği ENTECH, 20 bin metrekarelik sergi alanında düzenlenecek. Fuarı Avrupa, Asya, Orta Doğu, Uzak Doğu, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden profesyonel alıcı grupları ziyaret edecek.

Sektördeki en son gelişme ve yenilikler, sürdürülebilir çevre teknolojileri, çevreye duyarlı ürün ve uygulamaların sergileneceği ENTECH, katılımcı firmaları alım heyetleri ile bir araya getirerek yeni iş bağlantıları kurma, iş hacmini geliştirme ve yeni pazarlar oluşturma fırsatı sağlayacak.

Fuar Konusu

Çevre Teknolojileri, Yenilenebilir Enerji, Geri Dönüşüm
Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm, Yenilenebilir Enerji, Atık Yönetimi, Arıtma, Ölçme, Kentsel Temizlik araçları ve Teknolojileri

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Çevre Teknolojileri Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı
Başlangıç:
2 Eylül 2021
Bitiş:
4 Eylül 2021
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon