Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Konya MAKTEK Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Konya MAKTEK Fuarı

Takım Tezgahları, Metal-Sac İşleme Makineleri, Tutucular, Kesici Takımlar, Kalite Kontrol Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı
11 Ekim 2023 @ 10:00 - 14 Ekim 2023 @ 20:00
Konya

Konya MAKTEK – 2. Takım Tezgahları, Metal-Sac İşleme Makineleri, Tutucular, Kesici Takımlar, Kalite Kontrol Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı Ekim ayında sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Konya MAKTEK Fuarı

Fuar Detayları

Makine sektörünün Anadolu bölgesindeki en büyük buluşması MAKTEK Konya, 11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fuarda takım tezgahları, metal – sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren sektör liderleri son teknoloji ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

Fuar Konusu

Takım Tezgahları, Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme Delme Teknolojileri, Kalite Kontrol, Test ve Ölçüm Cihazları, Metal İşleme Yağ ve Sıvıları, İş Güvenliği, Yazılım ve Otomasyon

Fuar Sektörü

Makine Fuarları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Konya Makine Fuarı Konya MAKTEK Fuarı
Başlangıç:
11 Ekim 2023 @ 10:00
Bitiş:
14 Ekim 2023 @ 20:00
Konya
Sahibata Mh, Tevfikiye Cd. No:2, 42040, Meram
Konya, Türkiye
(0332) 310 20 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon