Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Merzifon Kitap Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Merzifon Kitap Fuarı

2 Mart Cumartesi @ 12:00 - 10 Mart Pazar @ 20:00
Merzifon Belediyesi Pazar ve Fuar Alanı Ücretsiz

7. Merzifon Kitap Fuarı 2-10 Mart tarihleri arasında Amasya Merzifon Belediyesi Kapalı Fuar Alanı’nda düzenleniyor.

Merzifon Kitap Fuarı

Fuar Detayları

T.C. Merzifon Belediyesi olarak önceki yıllarda düzenlediğimiz bölgenin en prestijli kitap fuarı olan Merzifon Kitap Fuarı’nda sektörde lokomotif firma niteliği taşıyan seçkin yayın evlerini ilçemizde ağırladık. Her yıl bir öncekinden daha iyisini daha niteliklisini düzenlemeyi amaç edindiğimiz kitap fuarımıza kitapseverlerin gösterdikleri yoğun ilgi bu amacımızda bizlere rehberlik edip, güç veriyor. Hava alanına sahip olan ve coğrafi konum itibariyle de stratejik bir noktada bulunan şehrimizde gerçekleştirdiğimiz kitap fuarımız, çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçileri tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Kazandığımız deneyim, kitap dostlarının desteği ve kıymetli yayınevlerinin özverisiyle, bu yıl çok daha güzel ve kalabalık bir kitap fuarı olacağına inandığımız Merzifon 6. Kitap Fuarı’mızı 29 Nisan – 7 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Merzifon 6. Kitap Fuarı’mızda siz değerli kitap dostlarını ağırlamaktan ve yediden yetmişe herkese hitap edecek olan bu saygın, nezih ortamı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağız.

Fuar Sektörü

Kitap Fuarları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Merzifon Kitap Fuarı
Başlangıç:
2 Mart Cumartesi @ 12:00
Bitiş:
10 Mart Pazar @ 20:00
Ücret:
Ücretsiz
Merzifon Belediyesi Pazar ve Fuar Alanı
Bahçelievler, 05300 Merzifon
Amasya, Merzifon 05300 Türkiye
444 8 005

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon