Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar World Sports İstanbul
  • Bu fuar geçti.
:

World Sports İstanbul

Fitness Ekipmanları, Spor Teknolojileri, Gıda, Giyim ve Wellness Fuarı
10 Ocak Çarşamba @ 10:00 - 13 Ocak Cumartesi @ 18:00
İstanbul

World Sports İstanbul – Fitness Ekipmanları, Spor Teknolojileri, Gıda, Giyim ve Wellness Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

World Sports İstanbul

Fuar Detayları

10-13 Ocak 2024 tarihinde, İstanbul Fuar Merkezi‘nde gerçekleşecek olan World Sports Istanbul – Uluslararası Fitness Ekipmanları, Spor Teknolojileri, Gıda, Giyim ve Wellness Fuarı ile yerli ve uluslararası üreticiler; başta çevre coğrafya olmak üzere tüm dünyadan satın almacılar, ithalatçılar, toptancılar, zincir mağazalar ve proje yöneticileri ile bir araya gelecek.

Ülkeyi ve bölgeyi spor dünyasında üst seviyelere taşıyacak olan World Sports Istanbul, sunduğu B2B ticaret ortamının yanı sıra, tamamen ayrı bir bölüm olarak yer vereceği; etkinlik alanı, workshoplar, seminerler ve yarışmalar ile spor ve sporcu dünyasının ihtiyacı olan her şeyi 4 gün boyunca katılımcılarına sağlayacak.

Küresel spor ve sporcuya yönelik tüm sektörlerin yer alacağı, alanında çağ ötesi teknolojiler ve yeniliklerin yer aldığı World Sports Istanbul; Avrupa, Ortadoğu ve Arap Yarımadası, Rusya ve Türki Cumhuriyetler ile Africa’dan geniş alım heyetlerini ağırlayarak hem yerli hem de uluslararası ticarete doğrudan katkı sağlamayı hedefliyor.

Spor Dünyasının Tedarik Noktası
World Sports Istanbul, çevre ülkeler tarafından kolay erişilebilirlik avantajı ve vize alma kolaylıkları sayesinde, sadece World Sports Istanbul’u takvimlerine ekleyen eşsiz ziyaretçi kitlesi ile en iyi spor destinasyonunu sunarak, katılımcılarının spor ve ilgili sektörlerde yeni bölgelere açılmasını kolaylaştıracak ve yeni distribütörlük ve bayilik anlaşmalarına zemin hazırlayacak.

Hem yerli sektör profesyonelleri  hem de uluslararası alıcılar için kolayca erişilebilir spor & fitness & wellness platformu sunan World Sports Istanbul ile profesyonel bir fuar deneyimi kazanın ve yeni ticaret fırsatlarına odaklanın.

En yeni ve kar oranı en yüksek ve sürdürülebilir ürünleri keşfederek, öte yandan markanıza olan ilgiyi artırmak için yeni fikirler edineceğiniz etkinlik, çok uluslu profesyonellerle bağlantı kurma imkanı sağlayacak.

Fuar Konusu

Spor Ekipmanları, Teknolojileri, Gıda, Giyim ve Wellness
Fitness and Sports Equipment, Technologies, Athletes Food and Textile, Wellness Products


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


World Sports İstanbul
Başlangıç:
10 Ocak Çarşamba @ 10:00
Bitiş:
13 Ocak Cumartesi @ 18:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon