Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Franchise İstanbul Expo
  • Bu fuar geçti.
:

Franchise İstanbul Expo

Franchise ve Markalı Bayilik Fuarı
6 Şubat Salı @ 10:00 - 10 Şubat Cumartesi @ 18:00
İstanbul

Franchise İstanbul Expo – Franchise ve Markalı Bayilik Fuarı 6-10 Şubat’ta Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektörün ilgililerini buluşturuyor.

Franchise İstanbul Expo

Fuar Detayları

Franchise İstanbul Expo ,Türkiyedeki franchise girişimcileri ve uluslararası yatırımcılar için önde gelen iş etkinliğidir. Markaların gelecekteki büyüme strajeleri ile paralel olarak gelecek franchise sahipleri ve iş ortaklarıyla tanışma fırsatıdır.

200 den fazla yerli katılımcı ve uluslararası katılımcı ile Franchise İstanbul Expo Türkiye ‘nin önde gelen franchising etkinliği olup; tüm franchise ekosistemini aynı çatı altında toplayan fuar, girişimciler ve franchise adayları için bir buluşma noktası olacaktır.

Fuar Konusu

Bayilik, Distribütör ve Franchise Veren Firmalar Gıda, İçecek, Restoran, Bilişim, Mağazacılık, Tekstil, Hazır giyim, Emlak, Eğitim, Takı, Aksesuar, Mobilya, Hizmet, Kozmetik, Oto Bakım, Oyuncak, Züccaciye


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Bayilik Fuarı Franchise Fuarı Franchise İstanbul Expo Franchise ve Markalı Bayilik Fuarı Markalı Bayilik Fuarı
Başlangıç:
6 Şubat Salı @ 10:00
Bitiş:
10 Şubat Cumartesi @ 18:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon