Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Yapı Bazaar Marka Projeler – İnşaat – İnovasyon Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Yapı Bazaar Marka Projeler – İnşaat – İnovasyon Fuarı

Marka Projeler İnşaat Yapı Malzemeleri Gayrimenkul Dekorasyon ve İnovasyon Fuarı
28 Eylül 2023 @ 10:00 - 1 Ekim 2023 @ 18:00
Ankara

Yapı Bazaar Marka Projeler – İnşaat – İnovasyon Fuarı 28 Eylül’de ATO Congresium’da kapılarını açıyor.

Yapı Bazaar Marka Projeler – İnşaat – İnovasyon Fuarı

Fuar Detayları

Türkiye’nin önde gelen inşaat, gayrimenkul ve dekorasyon sektörlerini bir araya getiren heyecan verici bir etkinlik olan 2. Marka Projeler İnşaat Yapı Malzemeleri Gayrimenkul Dekorasyon ve İnovasyon Fuarı, 28 Eylül-01 Ekim 2023 yılında yine dopdolu bir program ve yenilikçi tasarımlarla sizleri bekliyor!

Fuarımız, sektörün öncü firmalarını ve uzmanlarını bir araya getirerek, son trendleri, yenilikçi ürünleri, hizmetleri ve projeleri sergilemek için bir platform sunuyor. Konutlar, ofisler, ticari ve endüstriyel gayrimenkuller, iç ve dış dekorasyon ürünleri, yapı malzemeleri, enerji verimliliği teknolojileri, mutfak ve banyo ekipmanları, mobilyalar, aydınlatma, zemin kaplamaları, çatı sistemleri ve daha birçok alanda geniş bir yelpazede ürün ve hizmet sergileniyor.

Fuarımız, inşaat, gayrimenkul ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren profesyoneller, mimarlar, iç mimarlar, mühendisler, yatırımcılar, inşaat firmaları, tedarikçiler ve tüketiciler için benzersiz bir fırsat sunuyor. Burada, sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip edebilir, sektör profesyonelleri ile networking yapabilir, yeni iş bağlantıları kurabilir ve gelecek projeleriniz için en son yenilikleri keşfedebilirsiniz.

Ayrıca, zenginleştirilmiş etkinlik programıyla, seminerler, panel tartışmaları, ürün tanıtımları, trend gösterileri ve daha birçok etkinlikle fuar deneyiminizi daha da zenginleştirecek ve sektöre dair güncel bilgilere ulaşabileceksiniz. Unutulmaz bir fuar deneyimi yaşamak ve inşaat, gayrimenkul ve dekorasyon sektöründeki en son trendleri keşfetmek için 2.Marka Projeler İnşaat Yapı Malzemeleri Gayrimenkul Dekorasyon ve İnovasyon Fuarı’na bekleniyorsunuz!

Fuar Konusu

İnşaat Projeleri, Yapı Malzemeleri, Gayrimenkul, Dekorasyon


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Marka Projeler Yapı Bazaar Yapı Bazaar Marka Projeler - İnşaat - İnovasyon Fuarı
Başlangıç:
28 Eylül 2023 @ 10:00
Bitiş:
1 Ekim 2023 @ 18:00
Ankara
Ankara, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon