Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Kamu Satınalma ve İhracat Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Kamu Satınalma ve İhracat Fuarı

9 Haziran 2022 @ 10:00 - 12 Haziran 2022 @ 20:00
Ankara

Kamu Satınalma ve İhracat Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Kamu Satınalma ve İhracat Fuarı

Fuar Detayları

9-12 Haziran 2022 tarihinde DMO’nun desteği ile yapılacak olan Kamu Satınalma ve İhracat Zirve/Fuarı, kamu sektörü ile tedarikçiler ve yetkili satıcılar arasında uluslararası bir tedarik zinciri yaratmayı, kilit karar vericiler ile pazar lideri tedarikçileri buluşturmayı amaçlamaktadır.

Oluşturacağı geniş iş ağı ve iş birliği olanakları ile en son ürünler, inovatif teknolojiler, kamusal çözümler ve en iyi uygulamaları paylaşmanın yanı sıra; alıcı ve tedarikçilerin bilgi ve becerilerini geliştirme konusunda yenilikçi fırsatlar sunacaktır.

Kamu Satınalma ve İhracat fuarı, bu temel amaç doğrultusunda Sektördeki firmaların katılımı ve desteği, ülkemize ve firmalarımıza katkılar sağlayacaktır.

Fuara katılan şirketleri satış kanalı bulma konusunda desteklemek, tedarikte devlet politikaları konusunda farkındalık yaratmak, yerli ve milli üreticilerin uluslararası pazarda tanınmasını sağlamak ve ihracat faaliyetlerini desteklemek, kamu ve diğer kurumların, satın alma yetkilileri ile firma yetkililerini buluşturmak, aynı zamanda yetkili satıcılar ile yabancı Ülke ticari ateşelerinin yüz yüze görüşmelerini sağlamak ana hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Fuar boyunca, kamu satın alma ve ihracat ana konularında bir dizi panel ile de ortaya çıkacak görüş ve önerilerin kamuoyu ile paylaşılması sağlanacaktır.

Fuar Konusu

Bilişim Ürünleri, Büro Makineleri, Sarf Mazlzemeleri, Taşıtlar, Hastane Grupları, Medikal Ekipmanlar Dayanıklı Tüketim Ürünleri


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


İhracat Fuarı Kamu Satınalma ve İhracat Fuarı Satınalma ve İhracat Fuarı
Başlangıç:
9 Haziran 2022 @ 10:00
Bitiş:
12 Haziran 2022 @ 20:00
Ankara
Ankara, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon