Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar KONELEX Fuarı
:

KONELEX Fuarı

Konya Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon Fuarı
8 Mayıs Çarşamba @ 10:00 - 11 Mayıs Cumartesi @ 19:00
Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi

KONELEX 2024 Konya 15. Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

KONELEX Fuarı

Fuar Detayları

Konya Makine Teknolojileri çatısı altında gerçekleştirilecek olan KONELEX Fuarı katılımcılarına ve ziyaretçilerine değer katmaya devam edecek. Makine ve metal işleme alanlarında kullanılan elektrik / elektronik ve otomasyon ürünlerinin sergileneceği KONELEX’de buluşuyoruz.

İş ilişkilerinizi geliştirip yeni değerlere ve paydaşlara ulaşırken makine sektöründeki yeni ürün, çözüm ve inovasyonları gerek sergilemek, gerekse takip etmek için Konya Makine Teknolojileri Fuarları’nda yerinizi almaya hazır mısınız? Yeni nesil fuarcılık hizmetlerimizle işinizi geliştirecek çözümler Tüyap Konya’da.


11-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Konya Makine Teknolojileri Fuarları çatısı altında İSKON, KONELEX, KONMAK, Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı olmak üzere 4 fuar eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. 4 gün sürecek fuarda Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon, Metal İşleme Makineleri, Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç, Lojistik sektörlerinin liderleri bir araya gelecek.11-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Konya Makine Teknolojileri Fuarları çatısı altında İSKON, KONELEX, KONMAK, Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı olmak üzere 4 fuar eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. 4 gün sürecek fuarda Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon, Metal İşleme Makineleri, Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç, Lojistik sektörlerinin liderleri bir araya gelecek.


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


İSKON Konya İstifleme Depolama Taşıma Vinç ve Lojistik Fuarı
Başlangıç:
8 Mayıs Çarşamba @ 10:00
Bitiş:
11 Mayıs Cumartesi @ 19:00
Fevziçakmak, Aksaray Yolu 1. Km, 42300 Karatay
Konya, Türkiye
+ Google Haritalar
(0332) 346 29 30
Mekan sitesine git
Sahibata Mh, Tevfikiye Cd. No:2, 42040, Meram
Konya, Türkiye
+ Google Haritalar
(0332) 310 20 12
Mekan sitesine git

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon