Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Tiny Home Show
  • Bu fuar geçti.
:

Tiny Home Show

Modüler, Mobil, Prefabrik Ev ve Yapılar Fuarı
27 Eylül 2023 @ 10:00 - 1 Ekim 2023 @ 18:00
İstanbul

2. Tiny Home Show – Modüler Mobil Prefabrik Ev ve Yapıları Fuarı 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde.

Tiny Home Show

Fuar Detayları

Sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek fuarı olan TINY HOME SHOW – Modüler, Mobil, Prefabrik Ev ve Yapılar Fuarı, 19-23 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde, 10.000 m2’lik alanda 100’ün üzerinde firmanın katılımıyla ve binlerce profesyonelin ziyareti ile kapılarını açıyor olacak.

TINY HOME SHOW’da, çelik, ahşap, konteyner villa evlerin yanı sıra tüm tamamlayıcı ürün ve hizmetlerin sergileniyor olacak.

Türkiye’de ilk kez BİFAŞ çatısı altında ve UFYD desteği ile organize edilecek TINY HOME SHOW, yurtiçi ve yurtdışından modüler ve mobil ev sektörünün en prestijli firmalarını ve üreticilerini bir araya getirecek. TINY HOME SHOW, geniş katılımcı yelpazesiyle yurtiçi ve yurtdışından yatırımcılara, proje sahiplerine, işletmelere, mimarlara ve müteahhitlere en son teknoloji ve tasarım mobil & modüler küçük ev çözümlerini sunuyor olacak.

Sektör profesyonellerini alıcı ve üretici ile tek çatı altında buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek küçük ev platformunda eş zamanlı organize edilecek etkinlik, seminer, eğitimler ile sektörün anahtar buluşma noktası olacak.

Son teknoloji ve trend mobil & modüler ev yapılarının ve ürünlerinin tanıtıldığı fuarda sektör profesyonelleri ve nihai tüketicilerden oluşan 30.000’i aşkın alıcının ziyareti bekleniyor.

Tüm dünyanın yeni trendi ve talebi olan küçük ve mobil ev konseptine TINY HOME SHOW cevap veriyor olacak. Zengin ürün kartelasının bulunacağı TINY HOME SHOW’da Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika olmak üzere Avrasya bölgesinden de önemli alıcılar ve yatırımcılar ağırlanacak.

Fuar Konusu

Modüler, Mobil, Prefabrik Ev ve Yapı Sistemleri, Ekipman ve Teknolojileri

Prefabrik, Modüler, Hareketli Yapılar, Yapı Malzemeleri ve Sistemleri

 


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Modüler Mobil Prefabrik Ev ve Yapıları Fuarı Tiny Home Show Tiny Home Show Turkey Tiny Home Show Türkiye Tiny House Show Tiny House Show Turkey Tiny House Show Türkiye
Başlangıç:
27 Eylül 2023 @ 10:00
Bitiş:
1 Ekim 2023 @ 18:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon