Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar 81 Renk Türkiye Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

81 Renk Türkiye Fuarı

Kültür ve Turizm Fuarı
9 Eylül 2021 - 12 Eylül 2021
İstanbul

81 Renk Türkiye Fuarı 09-12 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde.

81 Renk Türkiye Fuarı

Fuar Detayları

Turizm Bakanlığı himayesindeki 81 Renk Türkiye Fuarı ile tüm şehirlerimiz bir araya geliyor ve oluşturduğumuz eşsiz ahenk gün yüzüne çıkıyor.

Şimdi 81 ilimizin her birini ayrı ayrı ama aynı zamanda; kültürüyle, tarihiyle, turizmiyle, yöresel lezzetleriyle, güneşiyle, deniziyle, doğasıyla, farklılıklarıyla tanıma ve görebilme zamanı!

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki 81 Renk Türkiye Fuarı ile tüm şehirlerimiz bir araya geliyor ve oluşturduğumuz eşsiz ahenk gün yüzüne çıkıyor.

81 RENK TÜRKİYE FUARI, 81 ilimizin her birini ayrı ayrı ama aynı zamanda kültürüyle, tarihiyle, turizmiyle, yöresel lezzetleriyle, güneşiyle, deniziyle, doğasıyla, farklılıklarıyla aynı anda ve eşit imkanlarla tanıtarak, ülke turizmimizi 12 ay canlı tutabilmek, şehirlerimizin markalaşabilmesini sağlamak, fuarı ziyaret edecek acenteler ile her ilimize önceden planlanmış B2B görüşme imkanı sağlayacak bir platform sunuyor.

Tanıtım çalışmalarımızla ülke içinde gündeme oturacak, yurt dışında da geniş yankı bulacak olan fuarımız;

Yurtiçinden; Turizm işletmeleri, Tur Operatörleri, Seyahat Acentaları, Resmi kurum ve kuruluşlar, Diplomatik temsilciler, Etkinlik organizatörleri, Akademik kurum ve kuruluşlar, Turizm medyasını

Yurtdışından; Yeni destinasyonlar arayan yabancı turistler, Davetli tur operatörleri,Davetli seyahat acenteleri, Davetli medya kuruluşları, editörleri ve turizm yazarlarını bir araya getirecektir.

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


81 Renk Türkiye Fuarı
Başlangıç:
9 Eylül 2021
Bitiş:
12 Eylül 2021
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon