Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Istanbul CleanTech Expo
  • Bu fuar geçti.
:

Istanbul CleanTech Expo

Endüstriyel Temizlik ve Hijyen Teknolojileri, Ekipman ve Malzemeleri Fuarı
2 Aralık 2021 - 4 Aralık 2021
İstanbul

CleanTech Expo İstanbul Endüstriyel Temizlik ve Hijyen Teknolojileri, Ekipman ve Malzemeleri Fuarı  CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Istanbul CleanTech Expo

Fuar Detayları

Dünyada önemi gitgide artan temizlik ürünleri sektörü, hem sosyal hem ticari anlamda büyük bir pazar yaratıyor. Bu büyük pazarın bir parçası olmak için düzenlenecek olan İstanbul Cleantech Expo – Endüstriyel Temizlik ve Hijyen Teknolojileri, Ekipman ve Malzemeleri Fuarı, Türkiye’deki sektörün tek endüstriyel etkinliği olacak.

İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek olan fuar, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından alanında Avrasya’nın en başarılı ticari platformu olma hedefiyle hazırlanacak.

Zincir marketleri ve yüksek hacimli ürün tedariği yapan profesyonel alıcıları sektör uzmanlarıyla bir araya getirecek olan Cleantech, temizlik ve hijyen alanındaki tüm ürün, sistem ve süreçlerin tanıtılacağı ideal platformu sunarak sektörün büyümesine imkan sağlayacak.

Temizlik ürün ve teknolojilerindeki yeniliklere odaklanan fuar, güncel uygulama ve çözümleri sunmanın yanı sıra dünyadaki öneli gelişmelerin paylaşılacağı seminer ve etkinliklerle de hem katılımcı hem de ziyaretçi firmaları rakiplerinden bir adım öne taşıyacak.


Fuar Adı: İstanbul Cleantech Expo- Endüstriyel Temizlik ve Hijyen Teknolojileri, Ekipman ve Malzemeleri Fuarı
Organizatör: Pozitif Fuarcılık A.Ş.
Fuar Alanı: İstanbul Fuar Merkezi
Ziyaret Saatleri: 10:00-19:00

 

Fuar Konusu

Endüstriyel Temizlik Makine ve Kimyasalları
Endüstriyel Temizlik Makinaları,Ekipman ve Araçları, Aksesuarları ve Servis Hizmetleri, Eğitim, Sertifikasyon Araştırma, Buharlı Temizlik Hizmetleri


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


CleanTech Expo Istanbul CleanTech Expo Temizlik Fuarı
Başlangıç:
2 Aralık 2021
Bitiş:
4 Aralık 2021
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon