Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar İstanbul Medical Show
  • Bu fuar geçti.
:

İstanbul Medical Show

İstanbul Sağlık Fuarı
8 Nisan 2021 - 11 Nisan 2021
İstanbul

İstanbul Medical Show 08-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

İstanbul Medical Show

Fuar Detayları

Türk sağlık sektörünün en büyük uluslararası gücü olmak ve sektörün global pazarda büyümesine katkıda bulunmak amacıyla organize edilecek olan İstanbul Medical Show sektöre dair tüm teknoloji, ürün ve uygulamaları bir araya getirecek.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar, sağlık alanındaki son teknolojiler, geniş ürün yelpazesi ve sağladığı ayrıcalıklarla sektöre yeni bir soluk getirecek.

Kamu ve özel kurumların sağlık yetkililerinin, hastanelerinin ve hastane birliklerinin stantlı katılım göstereceği fuarda, yurt içi ve yurt dışından gelecek alım heyetleri ağırlanarak B2B görüşmeleri gerçekleştirilecek ve kalıcı iş bağlantıları kurulacak.

Yeni pazarlarla sektörün ihracat rakamlarının yükseltilmesini hedefleyen İstanbul Medical Show ayrıca, sağlık alanındaki en yeni gelişmelerin paylaşılacağı etkinlikler, kurslar ve seminerler ile sektöre, ulusal ve uluslararası tüm paydaşları için bilgi, veri ve vizyon platformu sunacak.

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


İstanbul Medical Show
Başlangıç:
8 Nisan 2021
Bitiş:
11 Nisan 2021
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon