Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Lastminute Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Lastminute Fuarı

Otel, Pazarlama, Reklam, Halka İlişkiler, İnsan Kaynakları, Ticaret Pazarlama Fuarı
26 Nisan 2021 - 27 Nisan 2021
Antalya

Lastminute: Otel, Pazarlama, Reklam, Halka İlişkiler, İnsan Kaynakları, Ticaret Pazarlama Fuarı 26-27 Nisan tarihlerinde ANFAŞ Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Lastminute Fuarı

Fuar Detayları

Lastminute, konaklama sektörü ve paydaşları için bir marketing fuarıdır. Amacı şehrin ve ilişikteki bölgelerin konaklama sektörü markaları ile paydaşlarını, pazarlama yöntemlerini, uzman kişi, ilgili kurum ve kuruluşlarını biraraya getirerek işbirliklerini pekiştirmek ve yeni fırsatlar yaratmaktır.

Konaklama sektörü ticaret hayatının hız kazanacağı aylar için final niteliğinde, hedef odaklı bir fuardır.

Konaklama sektörü markaları ile tüketici arasındaki mesafeyi kısaltabilecek profesyonelleri buluşturarak pazarlamaya dair ilgili ticaret döneminin son platformudur. Lastminute ilgili sektörlerin ulusal ve uluslararası profesyonellerini biraraya getirerek gelecek ayların olası gelişmelerinin değerlendirileceği, birebir pazarlama fırsatları oluşturmak üzere 2.500’den fazla yurtdışı katılımcısının olacağı yepyeni bir marketing fuarıdır.

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Lastminute
Başlangıç:
26 Nisan 2021
Bitiş:
27 Nisan 2021
Antalya
Muratpaşa, Hükümet Konağı, 07280 Muratpaşa
Antalya, 07280 Türkiye
(0242) 243 97 91

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon