Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar BURSAF
  • Bu fuar geçti.
:

BURSAF

Ayakkabı ve Deri Ürünleri Kış Fuarı
2 Aralık 2022 @ 10:00 - 5 Aralık 2022 @ 20:00
Bursa

BURSAF 7. Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı Bursa Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

BURSAF

Fuar Detayları

Ayakkabı ve deri sektöründe yer alan tüm unsurların aynı platformda buluşturulması amacıyla Network Fuarcılık ve Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ve bağlı odalar iş birliği ile Bursa’da yapılacak olan BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı’nı duyurmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktadır.

Fuar, ayakkabı ve deri ürünleri imalatçılarının ve toptancılarının 2022 yılı kış sezonu için ürünlerini tanıtabilmeleri hedefi ile düzenlenmektedir. Amacımız, 4 gün süresince ayakkabı ve deri ürünleri imalatçıları ve toptancılarının mümkün olduğunca fazla perakendeci, toptancı ve zincir mağaza yöneticileri ile görüşme sağlamaları, tanışmaları, tanıtım yapmaları ve anlaşma sağlamalarıdır.

BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı’nda ayakkabı ve deri ürünleri imalatçıları ve toplantıcıları katılımcı olarak iştirak edecekler. Perakendeciler, toptancılar ve zincir mağaza yöneticileri de ziyaretçi olacaklardır. Fuar halka ve ilgisiz kişilere kapalı olacaktır.

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya gibi şehirlerin orta noktasında bulunan Bursa, hem üreticilerin hem de satıcıların kolay ulaşım noktasındadır. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan fuar merkezimize uzaklık 1 saattir. Ziyaretçilerin ve katılımcıların çok rahat ulaşabileceği bölgede fuarımızı planladık.

Sizleri tarih ve kültür kenti, kadim şehir, yeşil Bursa’da ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtiyor, fuarımıza ayakkabı ve deri ürünleri ile ilgili tüm üretici ve satıcıları davet ediyoruz.

Fuar Konusu

Ayakkabılar, Deri Ürünleri, Çantalar, Kemerler, Cüzdanlar

Fuar Sektörü

Ayakkabı Fuarları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


BURSAF BURSAF 2022 yakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı yakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı Kış
Başlangıç:
2 Aralık 2022 @ 10:00
Bitiş:
5 Aralık 2022 @ 20:00
Bursa
Hocaalizade Mh. 6. Kültür Sok. No: 2 Heykel Osmangazi
Bursa, Türkiye
(0224) 225 19 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon