Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar MEÇEF
  • Bu fuar geçti.
:

MEÇEF

Mersin Evlilik ve Çeyiz Fuarı
3 Ekim 2020 @ 09:00 - 11 Ekim 2020 @ 20:00
Mersin

MEÇEF 2020 Mersin Evlilik ve Çeyiz Fuarı sektörün öncüsü firmaların katılımıyla ziyaretçilerle CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezi’nde buluşuyor.

MEÇEF

Fuar Detayları

Mersin 10. Evlilik ve Çeyiz Fuarı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) işbirliği ile CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.
Evlilik hazırlıkları yapan çiftler ve çeyiz alışverişi yapacak tüm tüketicilerin ilgi odağı olacak fuarda 9 gün boyunca 100’e yakın firma binlerce ürün sergileyecek.

Türkiye’nin 8. büyük ili Mersin, son 3 yılda %2,3 nüfus artışı hızı ve sahip olduğu genç nüfus nedeniyle, ev sektörü için önemli buluşma noktalarından biri.

Özelikle gençlerin tüketim ürünlerindeki son tasarım ve teknolojilere yoğunlaşması, çok çeşitli ürünü bir arada görme arayışını doğuruyor. Mersin’de 10. kez düzenlenecek olan MEÇEF-Mersin Evlilik ve Çeyiz Fuarı’nın, nüfusun önemli bir çoğunluğunu oluşturan gençlerin taleplerine yanıt vermesi bekleniyor.

Evlilik ve Çeyiz Fuarında katılımcılar son teknoloji ve tasarımları çok geniş bir ürün yelpazesi ile ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Fuarda, mobilya, dekoratif mobilya, halı, ev tekstili, beyaz eşya, dekorasyon ürünleri, çeyiz ürünleri, banyo ekipmanları, mutfak ekipmanları, aydınlatma avize, hediyelik eşya, takı, züccaciye, düğün, nikah davetiyeleri, nikah şekeri ve gelinlik, abiye, hazır giyim, ayakkabı gibi ürünler sergilenecek.

Moda evleri, fotoğraf stüdyoları, çiçekçiler, düğün salonları, kuaför ve güzellik salonları da fuarda yer alacak hizmet grupları arasında bulunuyor.

Fuar Konusu

Mobilya, dekoratif mobilya, halı, ev tekstili, beyaz eşya, dekorasyon ürünleri, çeyiz ürünleri, banyo ekipmanları, mutfak ekipmanları, aydınlatma avize, hediyelik eşya, takı, züccaciye, düğün, nikah davetiyeleri, nikah şekeri ve gelinlik, abiye, hazır giyim, ayakkabı


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


MEÇEF Mersin Evlilik ve Çeyiz Fuarı Mersin Evlilik ve Çeyiz Fuarı
Başlangıç:
3 Ekim 2020 @ 09:00
Bitiş:
11 Ekim 2020 @ 20:00
Mersin
Mersin, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon