Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Tarla Günleri Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Tarla Günleri Fuarı

International Field Days - Uluslararası Tarla Günleri Fuarı
25 Mayıs 2021 @ 09:00 - 28 Mayıs 2021 @ 19:00
Tekirdağ

International Field Days, Tarla Günleri Fuarı, 25-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında Tekirdağ Karaevli Fuar Alanı’nda yapılacak.

Tarla Günleri Fuarı

Fuar Detayları

Türkiye’de tarım fuarcılığına farklı bir anlayış getirmek amacıyla 2010 yılında Türkiye’nin ilk açık alan uygulamalı tarım fuarı olan Tarla Günleri fuarını 27-30 Mayıs tarihleri arasında Tekirdağ Karaevli mahallesinde gerçekleştirdi.

Burada amaç her çiftçinin kendi işletmesinde uygulamış olduğu üretim tekniklerini ve aynı zamanda ulusal ve uluslararası firmaların kendi ARGE istasyonlarında üretmiş oldukları yeni ürünleri çiftçiler ve sektör profesyonelleri ile paylaşmak için teknik ve ticari bir platform oluşturmak.

Bu amaç doğrultusunda zirai ilaç tohum gübre mekanizasyon ve traktörlerin uygulamalarının bire bir fuar alanında tarlada gerçekleştirmeleri ve bu yeni ürünlerin Türk çiftçilerinin kendi işletmelerinde hayata geçirmeleri için ışık tutmaktadır.

Her iki yılda bir düzenlenen International Field Days Turkey fuarı, Türkiye’de faaliyet gösteren firmaların ARGE bölümlerinde geliştirilen en son teknolojiler ve en yeni çıkan ürünlerin, Türk çiftçileriyle ve sektör profesyonelleriyle buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Fuar Konusu

Tohumlar, Gübreler, Zirai İlaçlar, Tarım Makineleri, Fidanlar Sulama Ekipmanları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


International Field Days
Başlangıç:
25 Mayıs 2021 @ 09:00
Bitiş:
28 Mayıs 2021 @ 19:00
Tekirdağ
Tekirdağ
Tekirdağ, 59030 Türkiye
(0282) 262 80 80
One thought on

Tarla Günleri Fuarı

  • Aysenur Güner

    merhaba, ben nüans şapkadan Ayşenur. Stand açmak istiyorum da bana mail atarmısınız katılımcıları ve fiyatları?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon