Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar ATRAX EXPO
  • Bu fuar geçti.
:

ATRAX EXPO

Uluslararası Eğlence, Park, Oyun ve Spor Alanları Endüstrisi Fuarı
11 Ocak Perşembe @ 10:00 - 13 Ocak Cumartesi @ 19:00
İstanbul

ATRAX 2024 – 11. Uluslararası Eğlence, Park, Oyun ve Spor Alanları Endüstrisi Fuarı, 11-13 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacaktır.

ATRAX EXPO

Fuar Detayları

ATRAX Fuarı, büyük yatırım gücüne sahip, halkın daha fazla rekreasyon alanı ve spor tesisi, eğlence parkı ve cazibe merkezi ihtiyacını karşılamaya çalışan küresel bir sektör için Türkiye’deki tek iş platformudur.

Bölgesindeki cazibe ve rekreasyon endüstrisinin tek fuarı olan ATRAX Fuarı, bireysel ve toplumsal mutluluğu, sürdürülebilirliği ve kentsel yaşamın geleceği için özel sektör, yatırımcılar, kamu otoriteleri ve yerel yönetimler için önemli fikirler, ürünler ve hizmetler sunuyor. .

ATRAX, 11. yılında da alanında lider bir fuar organizasyonu olarak sektör profesyonelleri, mimarlar, turizm belediyeler, kamu kurumları. sosyal tesis yatırımcıları ve Türkiye’den yetkililer dahil olmak üzere çok çeşitli ulusal ve uluslararası paydaşların projelerine rehber olmaya devam ediyor.

Siz de sektörün tek ve kapsamlı fuarı olan ATRAX’a katılarak ürünlerinizi, hizmetlerinizi, tasarımlarınızı ve projelerinizi ilgili profesyonel alıcılara sergileyebilir ve yeni ticari işbirliklerine imza atabilirsiniz.

Fuar Konusu

Eğlence, Park, Oyun ve Spor Alanları Endüstrisi Eğlence Ekipmanları, Oyun, Park, Dinlenme, Kentsel Tasarım, Tesis Ekipmanları, Havuz, SPA, Su Eğlenceleri, Otomat ve Self Servis Makinaları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


ATRAX EXPO Eğlence Park Oyun ve Spor Alanları Endüstrisi Fuarı
Başlangıç:
11 Ocak Perşembe @ 10:00
Bitiş:
13 Ocak Cumartesi @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon