Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Anamur Tarım ve Gıda Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Anamur Tarım ve Gıda Fuarı

20 Ekim 2021 @ 10:00 - 23 Ekim 2021 @ 19:00
Mersin

Anamur Agrodays Anamur Tarım ve Gıda Fuarı Anamur Şehit Atanur Bal Fuar Merkezi’nde başlıyor.

Anamur Tarım ve Gıda Fuarı

Fuar Detayları

Türkiye’nin en büyük ilçe fuarlarından biri olan Anamur Tarım ve Gıda Fuarı, bu yıl 6’ncı kez sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Anamur Belediyesi Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve açılışını KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ın gerçekleştirdiği fuarı 20 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Türkiye’nin en verimli topraklarına sahip olan Anamur, ülkemizin en büyük ilçe fuarlarından biri olan Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’na ev sahipliği yaptı. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen fuar, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Anamur Kaymakamlığı, Anamur Belediyesi, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası, Anamur Ziraat Mühendisleri Odası, Anamur Bozyazı Ziraat Odası Başkanlığı, Muz Üreticileri Birliği (MUZBİR) ve KOSGEB’in destekleri ile organize edildi. Anamur Belediyesi Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan 6. Anamur Tarım ve Gıda Fuarı 20 binin üzerinde sektör profesyonelini buluşturdu.

Resmi açılışı KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ın gerçekleştirdiği fuarda KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı da stand açtı. KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve KKTC Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz’i de konuk eden fuarı 20 binin üzerinde sektör profesyoneli ziyaret etti.

Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Anamur Agrodays Anamur Tarım ve Gıda Fuarı
Başlangıç:
20 Ekim 2021 @ 10:00
Bitiş:
23 Ekim 2021 @ 19:00
Mersin
Mersin, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon