Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı

3 Ekim 2023 @ 09:00 - 7 Ekim 2023 @ 20:00
Bursa

15. Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, sektörün öncüleri ilgili ziyaretçilerle Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşuyor.

Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı

Fuar Detayları

BURTARIM, Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, Ekim ayında  Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Tarımsal kaynakları, bereketli toprakları, yüksek üretim gücü ile tarım ve hayvancılık sektöründe önemli yere sahip Bursa şehrinde 17 yıldır başarı ile düzenlenen, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarlarları, 2019 yılında; 14 ülkeden 285 firma ve firma temsilciliğinin katılımında, 5 ayrı salonda, 52 bin m2 toplam alanda hazırlandı. Konusunda ülkemizin ve bölgesinin büyük buluşması olan Uluslararası nitelikteki Fuarlar; 2019 yılında 54 ülkeden gelen 221 Bin 889 kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre bereket getirdi. Ülkemizde Düzenlenen Tarım Fuarları İçerisinde 7 İklim Coğrafyasına Hitap Eden Tek Fuardır.

Avrasya coğrafyasının en büyük buluşması niteliğindeki Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları 2020 yılında 18. kez kapılarını açacak. Tarım ve hayvancılık sektörlerinin nabzının Bursa’da atmasını sağlayacak coşkulu buluşmada sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Fuar Sektörü

Hayvancılık Fuarları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Bursa Uluslararası Hayvancılık Fuarı Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı
Başlangıç:
3 Ekim 2023 @ 09:00
Bitiş:
7 Ekim 2023 @ 20:00
Bursa
Hocaalizade Mh. 6. Kültür Sok. No: 2 Heykel Osmangazi
Bursa, Türkiye
(0224) 225 19 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon