Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Growmach Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Growmach Fuarı

Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları, ve Teknolojileri Fuarı
10 Ekim 2023 @ 10:00 - 14 Ekim 2023 @ 18:00
Antalya Ücretsiz

Growmach – Traktör, Tarım Makinaları ve Ekipmanları Fuarı, 10-14 Ekim 2023 tarihlerinde Anfaş Fuar Merkezi, Antalya’da uluslararası tarım makinaları sektörünü bir araya getirecek. 

Growmach Fuarı

Fuar Detayları

Kendi alanlarında uzman yerli ve yabancı konuşmacıların yanı sıra kamu ve özel sektörün uluslararası temsilcilerini konferans ve etkinliklerde ağırlayacak olan Growmach; Türk tarım makineleri sektörünün uluslararası pazarlara açılan kapısı olarak hizmet verecek.

Growmach; uluslararası katılımcı ve ziyaretçi profili ile tarım makinaları sektörünün gelecek vizyonunun belirleneceği dünya tarımını bir araya getirecek alanında en önemli ticaret ve pazarlama platformu olacak.

Fuar Konusu

Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları, Yan Sanayi ve Teknolojileri


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Growmach Tarım Ekipmanları Fuarı Tarım Makinaları Fuarı Tarım Makinaları ve Ekipmanları Fuarı Traktör Fuarı Traktör Tarım Makinaları ve Ekipmanları Fuarı
Başlangıç:
10 Ekim 2023 @ 10:00
Bitiş:
14 Ekim 2023 @ 18:00
Ücret:
Ücretsiz
Antalya
Muratpaşa, Hükümet Konağı, 07280 Muratpaşa
Antalya, 07280 Türkiye
(0242) 243 97 91

Organizatör

UBM İstanbul Fuarcılık

Informa Markets Türkiye (UBM İstanbul Fuarcılık ve Gösteri Hizmetleri A.Ş.),  uluslararası etkinlikler, dijital hizmetler ve akademik bilgi grubu olan ve alanında öncü Informa PLC şirketinin bir parçasıdır. Şirketimiz, alıcıları ve satıcıları birbirine bağlar ve birbirinden farklı birçok sektörde iş ve ticaret akışını destekler. Şirketimiz, kuyumculuk, tarım, denizcilik endüstrisi, çocuk bebek doğum endüstrisi ve diğer sektörler dahil olmak üzere ekonominin neredeyse tüm stratejik alanlarına hizmet vermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon