Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Nobel Kapex Fuarı
:

Nobel Kapex Fuarı

Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı
11 Eylül Çarşamba - 14 Eylül Cumartesi
Kayseri

Nobel Kapex Fair – Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı sektörün ilgilileri ile Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşuyor.

Nobel Kapex Fuarı

Fuar Detayları

Anadolu’nun en büyük fuarlarından biri olan Kapex Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, 11-14 Eylül 2024 tarihleri arasında tüm dünya alıcılarının karşısına çıkıyor. Kapı üretiminin önemli merkezlerinden biri olan üretim ve ihracat şehri Kayseri’de gerçekleşecek olan fuarda, ana hedef yeni pazarlara ihracat fırsatlarının yaratılmasıdır.

Sektörün talepleri doğrultusunda yapılacak olan pazarlama faaliyetleri ile Ortadoğu, Afrika, Avrupa, Güney Amerika ve Asya pazarlarında gerçekleştirilecek, direk yurtdışı inşaat firmalarından oluşan satın alma heyetleri ile yapılacak Alım Heyeti programı ile siz değerli katılımcılarımıza ikili görüşme (B2B) imkanı sağlanacaktır. 25’i aşkın ülkede faaliyet gösteren alıcılara birebir ulaşma imkanı sağlayacak fuar ortamında öncelikli hedef yeni pazarlar olacaktır.

Kapex ‘23 fuarı ile birlikte kapı, aksesuar ve yan sanayisi sektörünün ihracatını katma değerli bir şekilde arttırmak, Türk Kapı sektörünün kalitesini, hacmini ve gücünü dünyaya göstermek için açılan bu kapıdan, ilk olmanın getireceği fırsat ve avantajlardan siz değerli sektör mensuplarının fayda sağlaması temel önceliğimizdir. Ülkemizin ekonomisine katkı, ihracat hedeflerine ulaşmanıza imkan sağlayacak bu organizasyonda bir arada olmak için Kapex ‘23’de yerinizi ayırtın!

Fuar Konusu

Çelik, Ahşap, Plastik Kapı, Elektronik ve Akıllı Kapı Sistemleri, Kapı Kolları ve Aksesuarları, Anahtar ve Kilit Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Otomatik Kapılar ve Bariyer Sistemelri



Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Nobel Kapex Nobel Kapex Kapı ve Aksesuarları Fuarı
Başlangıç:
11 Eylül Çarşamba
Bitiş:
14 Eylül Cumartesi
Kayseri
Serçe Önü Mahallesi Teoman Sokak No:10
Kayseri, 38010 Türkiye
(0352) 221 07 37

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon