Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar KONYASAC Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

KONYASAC Fuarı

Konya Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı
11 Mayıs 2022 @ 10:00 - 14 Mayıs 2022 @ 19:00
Konya

Konya 5. Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

KONYASAC Fuarı

Fuar Detayları

11-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Konya Makine Teknolojileri Fuarları çatısı altında İSKON, KONELEX, KONMAK, Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı olmak üzere 4 fuar eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. 4 gün sürecek fuarda Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon, Metal İşleme Makineleri, Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç, Lojistik sektörlerinin liderleri bir araya gelecek.11-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Konya Makine Teknolojileri Fuarları çatısı altında İSKON, KONELEX, KONMAK, Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı olmak üzere 4 fuar eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. 4 gün sürecek fuarda Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon, Metal İşleme Makineleri, Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç, Lojistik sektörlerinin liderleri bir araya gelecek.

2022 yılında Konya Makine Teknolojileri çatısı altında gerçekleştirilecek olan Konya Sac Fuarı katılımcılarına ve ziyaretçilerine değer katmaya devam edecek. Sac işleme, sac şekillendirme, kesme teknolojileri, yüzey teknolojileri gibi makine ve metal sektörünün çeşitli branşlarından ürünlerin sergileneceği Konmak’da buluşuyoruz.

İş ilişkilerinizi geliştirip yeni değerlere ve paydaşlara ulaşırken makine sektöründeki yeni ürün, çözüm ve inovasyonları gerek sergilemek, gerekse takip etmek için Konya Makine Teknolojileri Fuarları’nda yerinizi almaya hazır mısınız? Yeni nesil fuarcılık hizmetlerimizle işinizi geliştirecek çözümler Tüyap Konya’da.


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Konya Sac Boru Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı Konya Sac Fuarı KONYASAC Fuarı
Başlangıç:
11 Mayıs 2022 @ 10:00
Bitiş:
14 Mayıs 2022 @ 19:00
Konya
Sahibata Mh, Tevfikiye Cd. No:2, 42040, Meram
Konya, Türkiye
(0332) 310 20 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon