Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Clean Eurasia
  • Bu fuar geçti.
:

Clean Eurasia

Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarı
9 Aralık 2022 @ 10:00 - 12 Aralık 2022 @ 19:00
İstanbul

Clean Eurasia – Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarı, İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Clean Eurasia

Fuar Detayları

Clean Eurasia Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarı, Avrasya Bölgesinde Temizlik ve Hijyen üreticilerini bir araya getiren en önemli temizlik fuarı olmak üzere yola çıktı! Hizmet ve Turizm sektöründeki başarılarını, Temizlik sektöründe de daha butik organizasyonlarla ilerleten OTF Expo şimdi Temsiad’ın (Temizlik Sanayici ve İş adamları Derneği) desteği ile organizasyonlarını büyüterek sektörü hareketlendirmek ve bir araya getirmek üzere Clean Eurasia, Avrasya Temizlik ve Bakım fuarını düzenliyor. Fuarda Profesyonel Temizlik Ürünleri üreticileri, Basınçlı temizlik makineleri, Hizmet sektörüne temizlik alanında servis veren firmalar, Halı Yıkama Tesis Ekipmanları, Kuru Temizleme Tesis Ekipmanları, Oto Yıkama Tesis Ekipmanları, Çamaşırhane Tesis Ekipmanları, Buharlı Temizleme sistemleri ve ekipmanlarını yer alacak. Temizlik sektörünün öneminin arttığı ve vurgulandığı bu dönemde sektörü bir araya getirecek ve sektördeki gelişimleri, ihtiyaçları ve fırsatları panellerde konusunda uzman ve yetkili kişilerle konuşacağız.

Clean Eurasia hem Türkiye’nin, hem Ortadoğu’nun hem de Avrupa’nın bir numaralı buluşma noktası olacak. Bu prestijli ve lider organizasyonda sizde yer almak isterseniz bize ulaşın!

Fuar Konusu

Endüstriyel Temizlik Makine ve Kimyasalları
Endüstriyel Temizlik Makinaları, Ekipman ve Araçları, Aksesuarları ve Servis Hizmetleri, Eğitim, Sertifikasyon Araştırma, Buharlı Temizlik Hizmetleri

 


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Avrasya Temizlik ve Bakım Fuarı Clean Eurasia
Başlangıç:
9 Aralık 2022 @ 10:00
Bitiş:
12 Aralık 2022 @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon