Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Souvenir Expo Turkey
  • Bu fuar geçti.
:

Souvenir Expo Turkey

Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı
1 Aralık 2022 @ 10:00 - 4 Aralık 2022 @ 19:00
İstanbul

Souvenir Expo Turkey Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Souvenir Expo Turkey

Fuar Detayları

Yunanistan’da 1984 yılından bu yana düzenli olarak her yıl organize edilen, bugüne kadar birçok Türk firmasının da katılımcı ve ziyaretçi olarak yer aldığı sektörünün dünyadaki en başarılı fuarı Türkiye’de.

Dilimize Hatıra Eşya olarak çevrilen ve genellikle Turistik Hediyelik Eşya kavramını tarif etmek için kullanılan “Souvenir” ülkemizde turizm sektörünün gelişimine paralel olarak her geçen gün daha fazla öne çıkmaktadır. Özellikle yeni bir yere seyahat ettiğimizde kendimiz ve sevdiklerimiz için aldığımız, ya da başka yerde yaşayan sevdiklerimizi ziyaret ettiğimizde götürdüğümüz hediyelerin tamamı, yazlık bölgelerde ihtiyacımız olan tüm ürünler bu kapsama girmektedir. Dünyada birçok ülkeye ihracatı ve önemli üretim kapasitesi ile Türkiye ilk kez bu fuara ev sahipliği yapacaktır. Souvenir Expo Turkey Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı birlikte sektörün bilinirliğinin de artması öngörülmektedir.

 

Fuar Konusu

Turistik Hediyelik Ürünler ve Hatıra Eşyalar
Turistik Hediyelik Ürünler
Hatıra Eşya
Yöresel Ürünler
El Sanatları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Souvenir Expo Turkey Souvenir Expo Turkey Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı
Başlangıç:
1 Aralık 2022 @ 10:00
Bitiş:
4 Aralık 2022 @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon