Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Petroleum Istanbul
Ertelendi
Bu fuarın kesin tarihi henüz açıklanmamış.
:

Petroleum Istanbul

Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı
16 Mart 2025 - 18 Mart 2025
İstanbul

Petroleum Istanbul – Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Petroleum Istanbul

Fuar Detayları

1997’den beri düzenlenmekte olan Petroleum Istanbul Fuarı, 2015 yılından beri eş zamanlı olarak düzenlenen Gas & Power Network ile birlikte her iki yılda bir 40.000 ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Dünyada sektörünün en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarlarından biri olan Petroleum Istanbul sektörün önemli oyuncularına yeni ürün ve hizmetleri, benzersiz teknolojileri, yeni iş ve ticaret modellerini sunmaya olanak sağlamaktadır. 16-18 Mart 2023’de 15. kez düzenlenecek olan Petroleum Istanbul fuarı akaryakıt, LPG, LNG CNG, madeni yağ, ekipman, teknoloji, elektrikli araçlar ve istasyon market ürünleri alanlarını kapsamaktadır. Fuar, ulusal bölgesel ve uluslararası işbirliği imkanlarına olanak tanıyan bir platform oluşturmaktadır. Sektör temsilcileri aynı zamanda bayilerle ve bölgesel endüstri liderleri ile buluşma imkanı bulacaklardır.


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Petroleum Istanbul PetroleumIstanbul
Başlangıç:
16 Mart 2025
Bitiş:
18 Mart 2025
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon