Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Helal Expo
:

Helal Expo

İslam İşbirliği Teşkilatı Dünya Helal Zirvesi
27 Kasım Çarşamba @ 10:00 - 30 Kasım Cumartesi @ 19:00
İstanbul Fuar Merkezi

Helal Expo / Dünya Helal Zirvesi Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde başlıyor.

Helal Expo

Fuar Detayları

Her yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen Helal Expo Uluslararası Ticaret Fuarı, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ilgili kuruluşu İslam Ülkeleri Standardlar ve Metroloji Enstitüsü’nün (SMIIC) koordinasyonu ile Discover Events tarafından organize edilmektedir.

Helal Fuarı’na 2022 yılında 39 farklı ülkeden 446 yerli ve yabancı firma katılımı olmuştur. Fuar 117 ülkeden 31.905 yerli ve yabancı ziyaretçi ve uluslararası üst düzey bürokrat ağırlayarak başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Helal piyasasının en önemli ticari iş birliği platformu olan fuarı ve içerisinde alınan diğer etkinlikleri ile 7 Trilyon Dolara yakın helal piyasasında Türkiye’yi merkez ülke haline getirerek, stratejik hedefleri doğrultusunda, dünya genelinde 2 milyara ulaşan tüketici kitlesine sahip bu sektörü, özellikle gıda, ilaç, kozmetik, turizm, finans alanlarında ülkemize çekmeyi hedefleyen Helal Fuarı bu yılda 23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Yeşilköy’de gerçekleştirilecektir.

Küresel arenadaki en büyük “helal organizasyonu” olarak kabul edilen etkinlik, dünyanın dört bir yanından 500’den fazla satın alma profesyoneline ev sahipliği yapmayı hedefliyor. 10.000’i yabancı 40.000’e yakın ziyaretçi ağırlamaya hazırlanan etkinlik, B2B anlaşmaları ile şirketlerin helal sektöründen daha fazla pay almasına zemin hazırlayacak. 25’ten fazla ülkeden de milli ve bireysel katılımın beklendiği fuar, başta gıda olmak üzere kozmetik, tekstil, finans ve turizm gibi alanlardan birçok sektör temsilcisini bir araya getirecek.

Fuar Konusu

Gıda ve Kozmetik
Helal Gıda, Gıda Paketleme ve Catering Ekipmanları, İlaç ve Kozmetik Ürünleri


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Dünya Helal Fuarı Dünya Helal Zirvesi Helal Expo
Başlangıç:
27 Kasım Çarşamba @ 10:00
Bitiş:
30 Kasım Cumartesi @ 19:00
İstanbul Fuar Merkezi
Yeşilköy Istanbul, Fuar Merkezi, 34149 Bakırköy/İstanbul
İstanbul, İstanbul 34149 Türkiye
(0212) 468 52 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon