Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Surtech Eurasia
  • Bu fuar geçti.
:

Surtech Eurasia

Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı
4 Ekim 2023 @ 10:00 - 6 Ekim 2023 @ 19:00
İstanbul

Surtech Eurasia – Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Surtech Eurasia

Fuar Detayları

Avrasya’nın lideri Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı, Surtech Eurasia, 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde, yüzey işlem ve kaplama endüstrisini tek çatı altında buluşturdu. Avrasya’nın önde gelen fuarı Surtech Eurasia, endüstriyel kaplama, yüzey işlem, galvaniz kimyasalları, tesis ve ekipman sanayi profesyonellerini iki yılda bir İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirdi.

Yüzey İşlemler sektörü, teknolojiye, Ar-Ge’ye ve mühendislik bilgisine dayanan bir sektördür. Türkiye’de sanayi ve üretimde; Demir Çelik, Ağır Sanayi, Otomotiv, Mobilya, Makine ve Yedek Parça, Isıtma-Doğutma, Beyaz Eşya, Enerji, Elektrik ve Elektronik sektörlerindeki teknolojiye ve üretime yönelik hızlı gelişmeler, kaplama, yüzey işlem ve galvaniz sektöründe de aynı büyüme ve gelişme ivmesine neden olmaktadır. Surtech Eurasia Fuarı, “kaplama sektörü”ne hizmet eden kimyasal, sıcak daldırma galvaniz, makine ekipman ve teknoloji firmalarını aynı çatı altında toplayarak tüm sektör profesyonellerini bir araya getiren başarılı bir platform haline gelmiştir.

Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı Surtech Eurasia , Uluslararası Endüstriyel Kaplama Teknolojileri Fuarı- PaintExpo Eurasia  ile eş zamanlı olarak İstanbul Fuar Merkezi’nde dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Bu iki fuarın eş zamanlı düzenleniyor olması “Pre-treatment / Ön İşlem Hizmetleri veren firmalar ile “Finishing Systems / Son İşlem Hizmetleri sunan firmaları bir araya getirerek hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçilere bulunmaz bir platform sunmaktadır.

Fuar Konusu

Yüzey İşlem Kimyasalları, Galvaniz Kimyasalları ve Yüzey İşleme Teknolojileri
Yüzey İşlem Kimyasalları, Kimyasal Son İşlem Teknolojileri, Mekanik İşlem, Ölçüm, Analiz, Test ve Kontrol için Makine Ekipman ve Teknolojileri, Çevre Güvenliği, Koruma, Mühendislik ve Destek Hizmetleri


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Surtech Eurasia Surtech Eurasia 2021 Surtech Eurasia 2023
Başlangıç:
4 Ekim 2023 @ 10:00
Bitiş:
6 Ekim 2023 @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon