Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Kalite Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Kalite Fuarı

12. Kontrol, Otomotiv, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Test Ekipmanları, Metroloji ve Endüstriyel Yazılım Fuarı
4 Ekim 2023 @ 10:00 - 7 Ekim 2023 @ 20:00
İstanbul

Kalite’23 – 12. Kontrol, Otomotiv, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Test Ekipmanları, Metroloji ve Endüstriyel Yazılım Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de sektörün öncülerini buluşturuyor.

Kalite Fuarı

Fuar Detayları

Kaliteli üretim yapmak isteyen firmalar için en önemli unsurlar olan ölçme ekipmanlarından, ölçü kalibrasyon sistemlerine ve koordinat ölçme makinelerine, kalite güvencesi veren firmalardan, labaratuar test ekipmanlarına kadar her türden ürünün bir arada sergileneceği tek fuar.

Bugüne kadar hep başka organizasyonların içinde yer alan Kalite Kontrol, Test Ekipmanları ve İlgili Yazılım firmaları Türkiye’de 2005’den beri sadece Kalite Fuarlarında tüketicileri ile buluşma fırsatı yakalıyor.

Fuar Konusu

Kontrol, Otomotiv, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Test Ekipmanları, Metroloji ve Endüstriyel Yazılım, Otomotiv Test Ekipmanları, Koordinat Ölçme Makineleri, Kalite Kontrol Ekipmanları, Kalibrasyon Ekipmanları, Laboratuar Aletleri, NDT Ekipmanları, Uzay ve Havacılık Ekipmanları, CAD/CAM/CAE/PDM/PLM Yazılımları

 


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Endüstriyel Yazılım Fuarı Kalite Fuarı Metroloji Fuarı Test Ekipmanları Fuarı Test Ekipmanları Metroloji ve Endüstriyel Yazılım Fuarı
Başlangıç:
4 Ekim 2023 @ 10:00
Bitiş:
7 Ekim 2023 @ 20:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon