Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Çerkezköy Endüstriyel Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı

13 Eylül 2023 @ 09:00 - 15 Eylül 2023 @ 20:00
Tekirdağ

İş dünyasını bir araya getiren Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 13-15 Eylül tarihlerinde sektörün ilgililerini buluşturuyor.

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı

Fuar Detayları

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, Trakya Bölgesinde bir ilk olarak 2017 yılında 40 katılımcı firma ile düzenlendi. Fuar, bölgede gerçekleştirilen ilk endüstriyel fuar olma özelliğini taşımakta. Düzenlenen fuarda metal, makine, alüminyum, elektrik, elektronik, plastik ve ambalaj gibi sektörlerde üretim yapan firmalar yer aldı.

Fuar organizasyonu sonrası hem katılımcı firmalardan hem de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan diğer firmalardan alınan olumlu geri dönüşler neticesinde bölgemizin böyle bir organizasyona büyük bir ihtiyaç duyduğu gözlemlendi.2018’de ikincisi gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı ile bölgede bulunan küçük ve ortak ölçekli KOBİ’lerin, büyük ölçekli firmalar ile iş birliği içerisinde olmaları ve büyük firmaların bölgede bulunan yan sanayi sektörlerini tanımaları, böylelikle bölgesel tedarik zincirinin oluşması amaçlandı.10-12 Ekim 2018 tarihinde, Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen fuara metal, makine, alüminyum, elektrik elektronik, plastik, ambalaj üzerine üretim yapan 43 firma katıldı.

Yaklaşık 2.000 m2’lik alanda gerçekleşen fuar, 5 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.25-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde üçüncüsü düzenlenecek olan fuar, bu yıl prestijli bir yenilikle kapılarını açacak.Bu yıl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yurtiçi Fuar Takvimi’nde yer alan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı bu yenilikle adını ulusal arenada en çok tercih edilen fuarların arasına yazdırmış oldu.

Fuar Konusu

Üretim, Bölgesel Tedarik, İşbirliği, Sanayi Tedarik Zinciri

Metal ve Aliminyum Ürünler, Elektrikli Ev Aletleri, Plastik, Kauçuk, Yapı Malzemeleri

 

Fuar Sektörü

Endüstri Fuarları


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


ÇEF ÇEF 2023 Çerkezköy Endüstriyel Fuarı Çerkezköy Fuarı
Başlangıç:
13 Eylül 2023 @ 09:00
Bitiş:
15 Eylül 2023 @ 20:00
Tekirdağ
Tekirdağ
Tekirdağ, 59030 Türkiye
(0282) 262 80 80

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon