Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar BURTARIM
  • Bu fuar geçti.
:

BURTARIM

Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı
3 Ekim 2023 @ 10:00 - 7 Ekim 2023 @ 18:00
Bursa

BURTARIM 2023 Bursa 20. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

BURTARIM

Fuar Detayları

Ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip tarım ve hayvancılık sektöründe merakla beklenen, ülkemizde düzenlenen tüm tarım fuarları arasında 7 iklim kuşağına uygun ürün yelpazesinin sergilendiği tek fuar olan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, üretim yapan fuar katılımcısı firmalarımızın pazarlama faaliyetlerini geliştirmek, çiftçimizi yeni teknolojiler ile buluşturarak verimliliklerini arttırmak ve nihayet ülkemiz ihracatının artmasına sağlayacağı katkılar göz önünde tutularak hazırlanmaktadır.

7 Salon ve Açık Sergileme Alanı olmak üzere 75 bin m2 alan
20 Ülkeden, 365 Firma ve Firma Temsilciliği

BURTARIM, Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, Ekim ayında  Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.,Tarımsal kaynakları, bereketli toprakları, yüksek üretim gücü ile tarım ve hayvancılık sektöründe önemli yere sahip Bursa şehrinde 17 yıldır başarı ile düzenlenen, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarlarları, 2019 yılında; 14 ülkeden 285 firma ve firma temsilciliğinin katılımında, 5 ayrı salonda, 52 bin m2 toplam alanda hazırlandı. Konusunda ülkemizin ve bölgesinin büyük buluşması olan Uluslararası nitelikteki Fuarlar; 2019 yılında 54 ülkeden gelen 221 Bin 889 kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre bereket getirdi. Ülkemizde Düzenlenen Tarım Fuarları İçerisinde 7 İklim Coğrafyasına Hitap Eden Tek Fuardır.

Avrasya coğrafyasının en büyük buluşması niteliğindeki Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları 2020 yılında 18. kez kapılarını açacak. Tarım ve hayvancılık sektörlerinin nabzının Bursa’da atmasını sağlayacak coşkulu buluşmada sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Fuar Konusu

Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri
Sera Teknolojileri
Su ve Sulama Teknolojileri
Gübreler, Zirai İlaçlar
Tohum, Fide, Fidan ve Bahçecilik, Çiçekçilik ve İlgili Teknolojiler, Ekolojik Tarım, Çiftçilik ve Seralara Yönelik diğer Ekipman ve Hizmetler, Bağcılık ve Şarapçılık ile ilgili Teknolojiler
Agro Bilişim
Süt Endüstrisi
Sektörel Yayınlar


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  




Bursa Uluslararası Tarım Tohumculuk Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı BURTARIM BURTARIM 2021 Uluslararası Tarım Tohumculuk Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı
Başlangıç:
3 Ekim 2023 @ 10:00
Bitiş:
7 Ekim 2023 @ 18:00
Bursa
Hocaalizade Mh. 6. Kültür Sok. No: 2 Heykel Osmangazi
Bursa, Türkiye
(0224) 225 19 00

4 thoughts on

BURTARIM

  • fuarlist

    Mustafa Bey fuara katılım ücretsiz ve davetiyeler https://davetiye.tuyap.online/index.php?Fid=2826 adresinden ya da fuar resmi sitesinden http://burtarim.com/ alınabilir.
    Fuarın resmi sitesine göre BURTARIM 5-9 Ekim 2021 tarihine ertelendi.

    • Mustafa ince

      Merhabalar fuara hangi traktör ve ekipman firmaları katılıyor katılımcı firma listesi varmı acaba

  • mustafa yılmaz

    merhaba
    ziyaretçi girişi ücretli mi? ücretli ise nasıl bilet temin edebilirim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon