Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar Wenergy Expo
:

Wenergy Expo

İzmir Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Konferansı
9 Mayıs Perşembe @ 10:00 - 11 Mayıs Cumartesi @ 19:00
Fuar İzmir

Wenergy Expo 2024 – 2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı 9-11 Mayıs tarihlerinde Fuar İzmir’de sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

Wenergy Expo

Fuar Detayları

WENERGY Expo – Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Konferansı, yerli ve yabancı yüzlerce prestijli firmanın katılımı ve binlerce profesyonel yatırımcı & alıcının ziyaretiyle Fuar İzmir’de sektör profesyonellerine kapılarını açıyor olacak.

Temiz enerji sektörüne ev sahipliği yapacak olan WENERGY Kamu, yatırımcı, sanayici ve tedarikçiyi bir araya getirirken, Fuarda başta rüzgar, güneş, hidrojen, biyokütle ve jeotermal olmak üzere yenilenebilir enerjinin tüm alt başlıkları, kojenerasyon, üretim, dağıtım ve iletim sistemleri, enerji tesislerinde bakım, onarım ve servis hizmetleri, çevre teknolojileri, enerji verimliliği, enerji lojistiği, dijitalizasyon, enerji depolama, elektrikli araç ve şarj teknolojileri, akıllı şebeke ve akıllı altyapı, enerjide siber güvenlik konularında son teknolojiler , en yeni ürün ve hizmetler sergilenecek. Türkiye’nin ve bölgenin en etkili ve en büyük Temiz Enerji fuarı olan WENERGY 300 ü aşkın sektör paydaşını uluslararası alıcı ve yatırımcılar ile buluşturulacak.

Fuarın Öne Çıkan Özellikleri
14 Hedef Ülkeden Özel Alıcı ve Yatırımcı Heyeti
54 Ülke 20.000’in Üzerinde Profesyonel Ziyaretçi
50’den Fazla Ticaret Odası ve İşbirliği

Fuar Konusu

Yenilenebilir ve Temiz Enerji Teknolojileri
Temiz Enerji, Sürdürülebilir Enerji, Güneş ve Rüzgar Enerjisi, E-Mobilite, Depolama, Alternatif Enerji Sistemleri, Analiz Cihazları

Fuar Özellikleri

Ulusal Fuarlar



Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


Clean Energy Expo İzmir Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı Wenergy Expo Wenergy Expo 2024
Başlangıç:
9 Mayıs Perşembe @ 10:00
Bitiş:
11 Mayıs Cumartesi @ 19:00
Fuar İzmir
Zafer Mah. 840 Sokak Fuar Alanı No:2 Gaziemir
İzmir, Gaziemir Türkiye
+90 (232) 497 10 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon