Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar MOBISAD IMEX Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

MOBISAD IMEX Fuarı

14 Eylül 2023 @ 10:00 - 17 Eylül 2023 @ 19:00
İstanbul

MOBISAD IMEX Fuarı – 3. Mobil İletişim ve Bilgi Teknolojileri Fuarı (Eski Adı: IMEX İstanbul Fuarı- 3. Bilişim, Yazılım, İletişim ve Yeni Teknoloji Fuarı) 14-17 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde.

MOBISAD IMEX Fuarı

Fuar Detayları

Sektörün tüm önemli paydaşları, kurumları, STK’ları, akademisyenleri ve firmaları tarafından desteklenen MOBİSAD-IMEX Fuarı, yenilikleri ile, 14-17 Eylül 2023 tarihinde İstanbul Fuarı’nda gerçekleşecek

İletişim
Mobil İletişim
Bilgi Teknolojileri
Bilişim
Yazılım
Tüketici Elektroniği
Oyun
Yeni teknolojiler
Bu özel sektörleri tek çatı altında toplayan benzersiz etkinlik

Mobisad Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İşinsanları Derneği yönetiminde ve bu sektörlerde 24 yıllık deneyimi ile en köklü firma olan Marmara Fuarcılık organizasyonunda MOBİSAD-IMEX Fuarı sektörün en seçkin paydaşlarını bu ölçekte ve kapsamda ilk kez biraraya getiriyor

MOBİSAD-IMEX Fuarı 14-17 Eylül 2023 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek ve Sektörün tüm önemli firmalarının, kurumlarının, STK’ları, akademisyenleri ile tüm diğer paydaşlarını biraraya getirecek muhteşem bir etkinlik olacaktır.

İlk yılından itibaren uluslararası bir buluşma olarak gerçekleşecek olan ve mobil iletişim, bilgi teknolojileri ile birlikte bilişim, yazılım, oyun ve tüketici elektroniği sektörü firmalarının katılacağı MOBİSAD-IMEX Fuarı’nda ilk yılından itibaren global markalar ürünlerini sergilerken, dünyanın 40’ın üzerinde ülkesinden ziyaretçilerin de alıcı olarak fuarı takip etmeleri hedeflenmektedir.

Yurtiçinde bu alanda gerçekleşen, bu içerikteki tek uluslararası etkinlik olan MOBİSAD-IMEX’in yaratacağı ilişkiler ve iş birliklerinden faydalanmak üzere sizleri aramızda olmaya davet ediyoruz.

Fuar Konusu

İletişim ve Bilgi Teknolojileri “İletişim, Mobil İletişim, Bilgi Teknolojileri, Bilişim, Yazılım, Tüketici Elektroniği, Oyun, Yeni Teknolojiler

Fuar Özellikleri

Uluslararası Fuarlar


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


IMEX İstanbul Fuarı Mobil İletişim ve Bilgi Teknolojileri Fuarı MOBISAD IMEX Fuarı
Başlangıç:
14 Eylül 2023 @ 10:00
Bitiş:
17 Eylül 2023 @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon