Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar CNR KONFEK Konfeksiyon Makineleri Fuarı
  • Bu fuar geçti.
:

CNR KONFEK Konfeksiyon Makineleri Fuarı

3 Ağustos 2022 @ 10:00 - 6 Ağustos 2022 @ 19:00
İstanbul

CNR KONFEK – Konfeksiyon Makineleri Fuarı 3-6 Ağustos 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

CNR KONFEK Konfeksiyon Makineleri Fuarı

Fuar Detayları

Konfeksiyon makineleri sektörünün global buluşması, CNR KONFEK…
Sektörün en büyük ticaret platformu olarak kurulacak olan CNR KONFEK, Avrupa, Afrika, Orta ve Uzak Doğu ülkelerinin yanında Türk Cumhuriyetlerinden de binlerce alıcıyı katılımcı firmalar ile 03-06 Ağustos 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşturacak.

Siz de, konfeksiyon makine sanayinin 2022’deki en büyük ticaret platformunun sunacağı avantajlı iş fırsatlarını yakalamak için yerinizi şimdiden alın.


The global attraction for the garment machinery industry, CNR KONFEK…
The exhibition, set to be the largest trade platform in the industry, unites thousands of buyers from Europe, Africa, the Middle East, the Far East, and the Turkic Republics with exhibiting companies at Istanbul Expo Center between August 03-06, 2022.

Book your stand now to seize lucrative business opportunities that the largest trade platform of the garment machinery industry in 2022 offers.


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


CNR KONFEK Konfeksiyon Makineleri Fuarı
Başlangıç:
3 Ağustos 2022 @ 10:00
Bitiş:
6 Ağustos 2022 @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon