Yükleniyor Fuarlar
Tüm Fuarlar IBIA Expo
  • Bu fuar geçti.
:

IBIA Expo

Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı
28 Eylül 2023 @ 10:00 - 1 Ekim 2023 @ 19:00
İstanbul

IBIA Expo 2023 – 2. Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı sektörün ilgilileri ile buluşuyor.

IBIA Expo

Fuar Detayları

IBIA Expo – Yatak Yan Sanayi ve Teknolijileri Fuarı, 300’ün üzerinde lider firma ve üreticinin katılımıyla 28 Eylül-01 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde hedef alıcı ülkelerden ağırlanacak binlerce ziyaretçisiyle sektör profesyonellerine kapılarını açacak.

Yatak yüzü kumaşı, kulp, hareketli mekanizma, nonwoven kumaş, elyaf, yatak tutkalı paket yay, sünger, ambalaj ürünleri, yatak fermuarı, yatak kılıfı, ev tekstili, yorgan, yastık yatak üretim hatları, yatak ambalaj makineleri, sünger makinaları, yorgan makinaları, yay dizgi makinaları, otomatik tutkal hattı , hotmelt tabancaları, yatak kapsülleri, yatak etiketleri başta olmak üzere binlerce inovatif ürün ve teknolojileri bir çatıca buluşturan IBIA EXPO, geniş bir ziyaretçi ağından binlerce ziyaretçi  ile organize edilecek.

IBIA Expo, 14 ülkeden 20.000’e yakın yerli ve yabancı alıcıyı ağırlamanın yanı sıra, özel alıcıları ve önde gelen üretici markalarına B2B toplantıları ile iş ağı oluşturarak eşsiz bir buluşma platformu sunuyor.

Türkiye’nin yatak kompanentleri ve teknolojileri konusunda tek fuarı olan IBIA EXPO, yatak yan sanayi, makine ve ekipmanların profesyonellerini bir araya getiren uluslararası bir ticaret fuarı olmasının yanı sıra en son teknolojilerin ve inovatif ürünlerin sergilendiği mükemmel bir ihracat platformu özelliği taşıyor.

Fuar Konusu

Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri

Yataklar, Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri, Yatak Makineleri ve Yatak Bileşenleri, Uyku Ürünleri, Mobilya ve Bazalar

 


Diğer Bilgiler

Fuara katılımcı ya da ziyaretçi olmak için fuar resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fuar Resmi Sitesi instagram facebook twitter youtube  


IBIA Expo Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı
Başlangıç:
28 Eylül 2023 @ 10:00
Bitiş:
1 Ekim 2023 @ 19:00
İstanbul
İstanbul, Türkiye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fuar Navigasyon